14 Липня, 2020 р., 12:25
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
10 Липня, 2020 р., 15:58
Радивилівський районний сектор інформує щодо розвитку системи пробації, збільшення альтернатив позбавленню волі та створення умов для зниження рецедивної злочинностіhttps://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=149638436645144&id=100964974845824     
10 Липня, 2020 р., 10:53
На виконання розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у зв'язку з поширенням на території Радивилівського району Рівненської області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, в приміщенні Радивилівської міської ради у четвер, 9 липня, було проведено посилені дезінфекційні заходи.
08 Липня, 2020 р., 18:04
Родинні відносини (споріднення) – це кровний зв’язок між людьми, з наявністю якого закон пов’язує виникнення, зміну чи припинення прав та обов’язків особи. В правовому значенні факт родинних відносин має як пряме  споріднення так і не пряме (бокове), коли родинні зв'язки виникають за наявності спільного пращура (родоначальника). Для кровного споріднення характерним є ступені споріднення, тобто кількість народжень, що пов'язують між собою двох осіб, які перебувають у родинних зв'язках.
07 Липня, 2020 р., 10:33
Радивилівська міська рада  проводить конкурс на визначення виконавця робіт із землеустрою та проведення земельних торгів (аукціону) з продажу права оренди земельної ділянки несільськоггосподарського призначення в м.Радивилів: 
07 Липня, 2020 р., 09:20
Під час засідання чергової, 78-ї сесії, яка відбулась наприкінці минулого тижня.
03 Липня, 2020 р., 19:08
Карантинне літо-2020,  як продемонструвала сьогоднішня п’ятниця, все ж здатне дарувати дні з радісними подіями. В Радивилові завершили будівництво чергового спортивного об’єкту.  Територія громадського акценту - міський парк відпочинку, де обладнали та урочисто відкрили мультифункціональний майданчик зі штучним покриттям.
03 Липня, 2020 р., 17:04
За віддану службу й сумлінне ставлення до професійних обов’язків кращі правоохоронці  Радивилівщини були відзначені почесними грамотами, подяками міської ради та районної державної адміністрації.
03 Липня, 2020 р., 16:53
Багатодітній жительці Немирівського старостинського округу Радивилівської ОТГ, яка наприкінці червня вдесяте стала мамою, свідоцтво про народження доньки сьогодні особисто вручив міський голова М.А.Карапетян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних