22 Серпня, 2020 р., 17:42
Усі дитячі заклади успішно завершили ремонтні роботи, подбали про внутрішній комфорт та естетику. Та, найголовніше, під час підготовки до зустрічі із своїми вихованцями врахували основне – безпековий фактор в умовах розповсюдження коронавірусної хвороби та карантинних обмежень. Щойно Радивилівщина вийде із червоного рівня епідемічної загрози, як у класах та групах знову завирує життя, сподіваються освітяни.
21 Серпня, 2020 р., 16:17
      Рішенням позачергового засідання Державної комісії з питань техногенноекологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 20.08.2020 року протокол № 24, на підставі оцінки епідемічних показників та рішення позачергового засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Рівненської області протокол № 49 від 21 серпня 2020 року на території Раливилівського району встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення СОУШ-19.
20 Серпня, 2020 р., 15:34
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
20 Серпня, 2020 р., 12:25
Урядом відповідно до Закону України від 2 червня 2020 року № 646-ІХ „Про внесення змін до деяких законів України щодо підвищення соціальних гарантій для окремих категорій осіб”  22 липня 2020 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України № 632 „Деякі питання виплати державної соціальної допомоги” (далі – постанова № 632).
19 Серпня, 2020 р., 12:37
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
14 Серпня, 2020 р., 12:27
Радивилівською міською радою здійснено капітальну реставрацію дерев’яної переправи  через річку Слонівку, що веде до ставка Молодіжний від вулиці Тихої.
14 Серпня, 2020 р., 12:23
Думки публічних людей, про суть пробації та переваги покарань без позбавлення волі
11 Серпня, 2020 р., 16:23
На сьогоднішній день дане  населення жорстоко поводиться з тваринами.
11 Серпня, 2020 р., 14:53
Благодійний розпродаж вживаних речей на міській площі Незалежності цього тижня організувала молодіжна раді «Ідея» Радивилівської ОТГ. Дотримуючись усіх протиепідемічних заходів – а, зокрема – наявності індивідуальних засобів захисту та дезінфекторів – місцеві волонтери провели торгівлю за принципом «візьми, що треба, заплати, скільки зможеш». Усі виручені кошти будуть спрямовані на реабілітацію хлопчика з особливими  потребами, який з дитинства хворіє на важку форму ДЦП.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних