07 Серпня, 2020 р., 15:21
День однієї із найбільш необхідних у нашому суспільстві професій відзначають  щорічно у другу неділю серпня. Це свято є належною оцінкою наполегливої, нелегкої праці фахівців, які своєчасно забезпечують профілактику, діагностику та лікування сільськогосподарських тварин, сумлінно виконуючи свої обов’язки, слідкують також за ветеринарно-санітарною безпекою продуктів тваринництва і охороною довкілля.
07 Серпня, 2020 р., 12:37
В зв’язку з виконанням робіт на лінії 04 кв від ЗТП м.Радивилів подачу електроенергії буде припинено споживачам міста Радивилів по вулицях О.Невського, Героїв, Стеценка, провулку Маркелова з 8:30 до 18:00 год. з 13 по 19 серпня цього року, крім суботи, неділі. *** В зв’язку із проведенням робіт по капітальному ремонту обладнання, подачу електроенергії буде призупинено споживачам с.Дружба з 08:30 до 17:30 год. 13 та 14 серпня цього року.
05 Серпня, 2020 р., 15:41
Відімкнення електроенергії у зв’язку із ремонтними роботами на лінії!
05 Серпня, 2020 р., 15:36
Під час пленарного засідання позачергової 79-ї сесії міської ради усі загальноосвітні середні заклади громади, де проводиться 11-річне навчання, отримали статус «ліцей». Відповідні зміни було внесено і в статути закладів. Такий крок здійснено з метою реалізації вимог чинного освітянського законодавства  - зокрема, Законів «Про освіту» і «Про повну загальну середню освіту», - наголосила під час виступу начальник профільного відділу міської ради І.М.Ковалевська. Новації передбачають, що заклади з 11-річною формою навчання вважатимуться закладами старшої школи і, відповідно, класифікуватимуться як ліцеї. Базову середню освіту (9 класів навчання) учні здобуватимуть у гімназіях. В результаті голосування відповідні зміни зафіксовано і в назві Радивилівського НВК «Загальноосвітня школа№1-гімназія». Відтепер цей заклад перейменовано на «Радивилівський ліцей №1 Радивилівської міської ради».
04 Серпня, 2020 р., 09:39
Аби головний мистецький заклад територіальної громади виглядав з шармом, була у ньому власна родзинка, вхідні колони до Будинку культури розмалювали у модному квітковому принті.
31 Липня, 2020 р., 09:26
04 серпня ц.р. о 15.00 год. в залі засідань міської ради по вул.Парковій,5 у м.Радивилів відбудеться позачергова 79 сесіїя міської ради восьмого скликання.
30 Липня, 2020 р., 11:57
Поліпшуються умови зовнішнього благоустрою у населених пунктах старостинських округів Радивилівської ОТГ: наразі міською радою здійснюється робота по встановленню вуличної електромережі в селах Підлипки та Стоянівка Підзамчівського старостинського округу. Уже завершили цей процес в Перенятині. На черзі  - Адамівка.
29 Липня, 2020 р., 16:33
30 липня світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми. Він був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН з метою підвищення інформованості громадськості про цю проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохочення людей активно протидіяти цьому явищу.  
29 Липня, 2020 р., 16:27
Нагрудні знаки та посвідчення «Мати-героїня» жінкам, котрі народили п’ятеро і більше дітей, вручали за адресами їх проживання очільник Радивилівської об’єднаної територіальної громади М.А.Карапетян та голова  райдержадміністрації В.В.Пекарський.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних