Цінуємо волонтерську діяльність кожного!

Дата: 08.04.2022 15:05
Кількість переглядів: 254

Благодійну допомогу – одяг для дорослих та дітей – у Радивилівський координаційний гуманітарний штаб (міський Будинок культури) доставив на початку цього тижня радивилівчанин Руслан Тимошук.

Фото без опису

Це не перша його волонтерська активність: власним транспортом Руслан Тимошук і раніше доправляв у штаб для переселенців продовольчі товари: крупи, макаронні вироби, консервацію, дитяче харчування.

Усі ці товари волонтери штабу формують у індивідуальні набори підтримки, далі спрямовують їх для видачі внутрішньо переміщеним особам.

Щоб отримати одноразову гуманітарну допомогу, громадянам, евакуйованим із регіонів активних бойових дій, попередньо слід пройти реєстрацію у Центрі надання адмінпослуг.

Офіційний запис на новій території проживання дозволяє забезпечувати вимушених переселенців належними державними виплатами, пенсіями, також залучати дітей шкільного віку до онлайн навчання у закладах освіти ТГ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних