11 Серпня, 2020 р., 14:53
Благодійний розпродаж вживаних речей на міській площі Незалежності цього тижня організувала молодіжна раді «Ідея» Радивилівської ОТГ. Дотримуючись усіх протиепідемічних заходів – а, зокрема – наявності індивідуальних засобів захисту та дезінфекторів – місцеві волонтери провели торгівлю за принципом «візьми, що треба, заплати, скільки зможеш». Усі виручені кошти будуть спрямовані на реабілітацію хлопчика з особливими  потребами, який з дитинства хворіє на важку форму ДЦП.
10 Серпня, 2020 р., 14:35
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
07 Серпня, 2020 р., 15:21
День однієї із найбільш необхідних у нашому суспільстві професій відзначають  щорічно у другу неділю серпня. Це свято є належною оцінкою наполегливої, нелегкої праці фахівців, які своєчасно забезпечують профілактику, діагностику та лікування сільськогосподарських тварин, сумлінно виконуючи свої обов’язки, слідкують також за ветеринарно-санітарною безпекою продуктів тваринництва і охороною довкілля.
07 Серпня, 2020 р., 12:37
В зв’язку з виконанням робіт на лінії 04 кв від ЗТП м.Радивилів подачу електроенергії буде припинено споживачам міста Радивилів по вулицях О.Невського, Героїв, Стеценка, провулку Маркелова з 8:30 до 18:00 год. з 13 по 19 серпня цього року, крім суботи, неділі. *** В зв’язку із проведенням робіт по капітальному ремонту обладнання, подачу електроенергії буде призупинено споживачам с.Дружба з 08:30 до 17:30 год. 13 та 14 серпня цього року.
05 Серпня, 2020 р., 15:41
Відімкнення електроенергії у зв’язку із ремонтними роботами на лінії!
05 Серпня, 2020 р., 15:36
Під час пленарного засідання позачергової 79-ї сесії міської ради усі загальноосвітні середні заклади громади, де проводиться 11-річне навчання, отримали статус «ліцей». Відповідні зміни було внесено і в статути закладів. Такий крок здійснено з метою реалізації вимог чинного освітянського законодавства  - зокрема, Законів «Про освіту» і «Про повну загальну середню освіту», - наголосила під час виступу начальник профільного відділу міської ради І.М.Ковалевська. Новації передбачають, що заклади з 11-річною формою навчання вважатимуться закладами старшої школи і, відповідно, класифікуватимуться як ліцеї. Базову середню освіту (9 класів навчання) учні здобуватимуть у гімназіях. В результаті голосування відповідні зміни зафіксовано і в назві Радивилівського НВК «Загальноосвітня школа№1-гімназія». Відтепер цей заклад перейменовано на «Радивилівський ліцей №1 Радивилівської міської ради».
04 Серпня, 2020 р., 09:39
Аби головний мистецький заклад територіальної громади виглядав з шармом, була у ньому власна родзинка, вхідні колони до Будинку культури розмалювали у модному квітковому принті.
31 Липня, 2020 р., 09:26
04 серпня ц.р. о 15.00 год. в залі засідань міської ради по вул.Парковій,5 у м.Радивилів відбудеться позачергова 79 сесіїя міської ради восьмого скликання.
30 Липня, 2020 р., 11:57
Поліпшуються умови зовнішнього благоустрою у населених пунктах старостинських округів Радивилівської ОТГ: наразі міською радою здійснюється робота по встановленню вуличної електромережі в селах Підлипки та Стоянівка Підзамчівського старостинського округу. Уже завершили цей процес в Перенятині. На черзі  - Адамівка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних