05 Червня, 2020 р., 15:15
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
02 Червня, 2020 р., 15:59
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
02 Червня, 2020 р., 12:57
У пятницю, 03 липня ц.р. о 15.00 год. в залі засідань міської ради по вул.Парковій,5 в м.Радивилів відбудеться чергова сесія міської ради восьмого скликання. З проектами рішень до сесії можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради в рубриці "Офіційні документи".
28 Травня, 2020 р., 15:12
В звязку з проведенням середнього ремонту парної колії (машинами важкого типу) на підходах та в переїзду 53 км (м.Радивилів вул.Почаївська) можливі тимчасові незручності у пропуску автотранспорту через вищезазначений переїзд (пропуск  автотранспорту буде здійснюватись по  половині проїжджої частини переїзду).
27 Травня, 2020 р., 16:17
27 квітня 2020 року у Верховній Раді України зареєстровано законопроект Закону про амністію засуджених (щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2).                                  
25 Травня, 2020 р., 11:08
В звязку з проведенням середнього ремонту парної колії (машинами важкого типу) на підходах та в переїзду 53 км (м.Радивилів вул.Кременецька) можливі тимчасові незручності у пропуску автотранспорту. Ремонтні роботи будуть проводитися в період з 25.05.2020 по 28.05.2020, а саме:
22 Травня, 2020 р., 17:26
У четвер, 21 травня, депутати Радивилівської міської ради зібрались на пленарне засідання позачергової 76-ї сесії, під час якої затвердили зміни до бюджету та розглянули заяви жителів громади, що стосуються сфери земельних відносин.
22 Травня, 2020 р., 13:24
Під час відзначення Дня міста 25 травня 2019 року відбулося урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг Радивилівської міської ради. Основне завдання Центру – високоякісна та продуктивна організація документального діалогу між сторонами: влада – громадянин. За цей час Радивилівський ЦНАП зумів не тільки успішно стартувати, а й стати зразком моделі, як потрібно вдосконалювати свою роботу в інтересах людей. Діяльність центру дала змогу змінити уявлення мешканців міста та населення всього району про отримання адміністративних послуг. Прозорість та оперативність стали визначальними показниками роботи міської влади. За перший рік громадяни отримали в ЦНАПі більше 21-ї тисячі різноманітних адміністративних послуг. Як показує час, поліпшення адмінпослуг – це один  з найуспішніших  кроків, що проводиться в контексті децентралізації.
20 Травня, 2020 р., 11:29
На Віртуальній платформі емоційної підтримки Моніторингового центру КМДА з протидії COVID-19 https://moncenter.eduhub.in.ua/ кожен охочий може абсолютно безкоштовно отримати емоційну підтримку, психологічну допомогу та онлайн навчання під час карантину, спричиненого пандемією коронавірусу.
15 Травня, 2020 р., 15:11
Кожної третьої неділі травня ми згадуємо всіх, чиї життя було обірвано політичними репресіями часів тоталітарного режиму, та тих, хто був засланий на мученицькі ув’язнення в концтаборах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних