БІЛЬШЕ ПІВ ТОННИ ГУМАНІТАРНОГО ВАНТАЖУ – ВІД АСОЦІАЦІЇ МАЛИХ МІСТ УКРАЇНИ НАДІЙШЛО В РАДИВИЛІВ

Дата: 08.04.2022 16:20
Кількість переглядів: 282

РАДИВИЛІВСЬКА МІСЬКА РАДА ЗВЕРНУЛАСЬ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ІЗ ПОТРЕБОЮ ПІДТРИМАТИ В ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ПЕРШОЮ НЕОБХІДНОЮ ДОПОМОГОЮ ГРОМАДЯН, ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД ВІЙНИ, ЯКІ ПРОЖИВАЮТЬ У МІСТІ ТА СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГАХ ТГ.

Фото без опису

На території громади сьогодні зареєстровано більше тисячі вимушених переселенців. Реальна ж їх кількість значно вища.

Перед міською радою стоїть завдання забезпечити першочергові потреби людей, що евакуювались із зони бойових дій. А це - житло, тепло, одяг та взуття, продукти харчування, медичні послуги. Паралельно з тим громада працює на те, щоб максимально забезпечувати потреби для Збройних Сил України.

На запит Радивилівської міської ради з львівського представницького осередку асоціації в Радивилів було відвантажено засоби для особистої гігієни, які є однією з перших потреб для вимушених переселенців, а ще подушки, ковдри, постільну білизну. Разом більш як пів тонни вантажу.

Асоціація малих міст України у цих важких для всього українського народу воєнних реаліях тримає діалог із всіма регіонами, громадами, працюючи в єдиному імпульсі - ДО ПЕРЕМОГИ!.

Гуманітарна допомога для вимушених переселенців, які мешкають у Радивилівській громаді, була зібрана у Великобританії. Дехто з тамтешніх родин, здійснюючи особистий жест благодійності для України, залишав у коротких листівках теплі слова підтримки. Тим самим виявляючи солідарність з мужніми українцями, які так стійко продовжують боротьбу за свою волю і незалежність.

Радивилівська міська рада висловлює глибоку подяку ВГО «Асоціація малих міст України» та волонтерським фундаціям Великобританії, країни - яка одна з перших виявила свою підтримку українському народу у війні з рф. До того ж, стала одним із головних наших союзників на політичній арені, за увесь час війни співпрацює з Україною як в плані постачання гуманітарної допомоги, так і оборонного озброєння.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних