03 Липня, 2020 р., 16:53
Багатодітній жительці Немирівського старостинського округу Радивилівської ОТГ, яка наприкінці червня вдесяте стала мамою, свідоцтво про народження доньки сьогодні особисто вручив міський голова М.А.Карапетян.
03 Липня, 2020 р., 12:43
Шановні поліцейські та працівники Національної поліції!
27 Червня, 2020 р., 10:08
У Радивилівському ліцеї №2 ім. П.Г.Стрижака Радивилівської міської ради.
26 Червня, 2020 р., 16:32
Конституція – це джерело права будь-якої держави: 28 червня 1996 року Верховна Рада України ухвалила її найголовніший закон – Конституцію незалежної суверенної України.
26 Червня, 2020 р., 14:18
Щорічно в останню неділю червня ми відзначаємо День молоді. Це найкраща пора в житті кожної людини - молодість, спогади про цей час кожен з нас з трепетом зберігає у своєму серці. Гордо констатую той очевидний факт, що молодь Радивилівської територіальної громади це - покоління амбітних та креативних людей, які активно ініціюють та розвивають інноваційні ідеї, спрямовані на покращення її іміджу та добробуту. Жителі громади глибоко цінують внесок юнаків і дівчат у її розбудову, готовність брати відповідальність за краще майбутнє. У свою чергу, міська рада активно сприяє та допомагає ініціативній молоді у реалізації молодіжних проектів. Для цього  створюються всі умови надання якісної освіти та організації змістовного спортивного та мистецького життя. Сучасні реалії ставлять перед молоддю також і зрілі завдання. Але ці виклики нашим юнакам та дівчатам з легкістю вдається долати: талановиті та освічені, сповнені яскравих ідей та енергії, вони - на вістрі змін сьогодення. Вірю, що разом з такою молоддю нам вдасться реалізувати ще багато планів та задумів, підвищити імідж громади, її авторитет. Бажаю нашій молоді і надалі впевнено заявляти про себе, наполегливо працювати над собою, будувати амбітні плани на майбутнє. З нагоди свята бажаю усім молодим людям творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити в життя все до чого прагне ваш розум, душа та тіло. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість – це стан душі. Тож будьте здорові, яскраві та активні, залишайтесь якнайдовше молодими!                                                                                                                                                           Міський голова Микола КАРАПЕТЯН
26 Червня, 2020 р., 14:16
Шановні жителі громади та району! Щиро вітаю Вас із Днем Конституції України! Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі й гідності, недоторканності та безпеці. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості. Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом, стануть реаліями нашого сьогодення. Знаючи трьохстолітню конституційну традицію свого народу, всі ми повинні пам’ятати, що держава – це не лише чиновники і депутати, держава – це весь народ. І від щоденних дій кожного з усіх нас залежить успіх у побудові успішної громади, успішної країни, якою пишатимуться наші діти та онуки. Від усього депутатського корпусу міської ради, її виконавчого комітету, бажаю кожній родині міцного здоров’я, добробуту і затишку. Нехай злагода, мир та добро панують у серцях кожного, а в душі міцніє почуття гордості за нашу Батьківщину! Зі святом вас, з Днем Конституції України!
25 Червня, 2020 р., 17:43
У складі зведеного загону Рівненського гарнізону ДСНС вони допомагатимуть людям, які опинилися в біді і потерпають від руйнівних повеней у Прикарпатському регіоні нашої держави. Рятувальники будуть задіяні та оперативного реагування на загрози, пов’язані з можливим ускладненням погодних умов та подальшим підтопленням населених пунктів.
24 Червня, 2020 р., 16:12
На території громади повномасштабно впроваджено проект  «Поліцейський офіцер громади». За безпековий фактор жителів сільської місцевості ОТГ, починаючи із березня, відповідає старший лейтенант поліції  Ярослав Леонідович Сологуб, який пройшов багатоетапне навчання та відповідну кваліфікаційну підготовку, до того, як стати поліцейським офіцером та заступити на варту порядку в громаді. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних