24 Червня, 2020 р., 16:12
На території громади повномасштабно впроваджено проект  «Поліцейський офіцер громади». За безпековий фактор жителів сільської місцевості ОТГ, починаючи із березня, відповідає старший лейтенант поліції  Ярослав Леонідович Сологуб, який пройшов багатоетапне навчання та відповідну кваліфікаційну підготовку, до того, як стати поліцейським офіцером та заступити на варту порядку в громаді. 
24 Червня, 2020 р., 11:17
Міська громада сьогодні вшановує світлу пам'ять військового вертолітника-командира, який загинув у небі над Слов’янськом у червні 2014-го, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.
23 Червня, 2020 р., 11:45
У першу неділю після Святої Трійці  у Підзамчівському старостинському окрузі Радивилівської ОТГ відбулася довгоочікувана і знакова духовна подія: сільська громада завершила будівництво та оновлення двох поклінних хрестів в Круках.  
22 Червня, 2020 р., 16:26
22 червня — День скорботи і вшанування пам'яті жертв Другої Світової війни. Це день у 1941 році дав початок великій трагедії, яка забрала життя кожного п’ятого українця.
18 Червня, 2020 р., 16:48
В незвичних умовах, без традиційного святкового концерту, віншувань зі сцени міського будинку культури, пройшло вітання з професійним святом наших медиків, які нині стоять на передньому краї боротьби з підступним вірусом. У кабінет головного лікаря райлікарні напередодні Дня медичного працівника завітали міський голова М.А. Карапетян та його заступник О.В.Пастух. Керівник об’єднаної територіальної громади теплими словами привітав присутніх, побажав їм стійкості, терплячості, людської доброти та професійного ентузіазму.
17 Червня, 2020 р., 12:42
Нагадаємо, двадцять п’ять саджанців унікальних декоративних дерев здобули у відкритому всеукраїнському розіграші активісти молодіжної ради «Ідея» Радивилівської ОТГ. Цими днями екзотичні представники флори вже прибули за нашою адресою: їх одразу розподілили  на місце постійної дислокації. Павловнії Енерджі прикрашатимуть міський парк відпочинку!  
16 Червня, 2020 р., 15:39
Насамперед біженець – це особа, яка не є громадянином України і внаслідок обґрунтованих побоювань стати жертвою переслідувань за ознаками раси, віросповідання, національності, громадянства (підданства), належності до певної соціальної групи або політичних переконань перебуває за межами країни своєї громадянської належності та не може користуватися захистом цієї країни або не бажає користуватися цим захистом внаслідок таких побоювань, або, не маючи громадянства (підданства) і перебуваючи за межами країни свого попереднього постійного проживання, не може чи не бажає повернутися до неї внаслідок зазначених побоювань.
11 Червня, 2020 р., 14:46
Ключі та сертифікат на авто «Renault Duster» для здійснення правоохоронної діяльності поліцейським офіцером Радивилівської ОТГ міський голова Микола Карапетян  отримав у четвер, 11 червня. Цього дня в м.Рівному відбулося вручення 23-х службових транспортних засобів поліцейським, які обслуговують об’єднані територіальні громади області.
10 Червня, 2020 р., 12:13
У вівторок, 23 червня ц.р. о 15.00 год. в Залі засідагнь міськоїї ради по вул.Парковій,5 у м.Радивилів відбудеться позачергова 77 сесія міської ради восьмого скликання.
05 Червня, 2020 р., 15:48
У Мурованській ОТГ має запрацювати Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП). Незважаючи на карантин та обмеження, які з ним пов'язані, в Мурованській ОТГ активно працюють над його створенням. Саме тому 4 червня, робоча група у складі секретаря виконавчого комітету Богдана Свистуна, начальника юридичного відділу Зоряни Андросюк та системного адміністратора - Василя Світлика відвідали наш ЦНАП з метою ознайомлення з роботою міської ради щодо створення, облаштування та технічного наповнення приміщення Центру надання адміністративних послуг. Зокрема були висвітлені питання роботи з програмним комплексом "Соціальна громада", реєстром територіальної громади, організацією роботи з надання послуг місцевого значення тощо. Побажаємо успіхів нашим колегам з Львівщини та завжди готові ділитися досвідом !!!!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних