08 Вересня, 2020 р., 16:43
У Радивилівській ОТГ вдало справляються з викликами децентралізації. Про секрети успіху та досягнення громади розповів Микола Карапетян у програмі «В гостях у громади».
07 Вересня, 2020 р., 12:26
Радивилівське КП "Комунальник" повідомляє:
06 Вересня, 2020 р., 09:17
6 вересня 2012 року Верховною Радою України ухвалено Закон України "Про адміністративні послуги", яким започатковано принцип відкритості та прозорості; оперативності та своєчасності; організації доступності та зручності надання адміністративних послуг для суб'єктів звернень.
04 Вересня, 2020 р., 14:53
В рамках реалізації проекту «Імпакт-інвестування в розвиток громади», Радивилівською міською радою та ТОВ «Світ громад» було підписано Меморандум про співпрацю. Мета такого діалогу – розробити та масштабувати програму розвитку сімейного підприємництва у сфері агровиробництва та туризму.  У тексті документу, підписаного Радивилівським міським головою М.Карапетяном та менеджеркою проєкту «Світ громад» Ю.Юшкевич йдеться про напрацювання спільних кроків, які в найближчому часі дозволять залучати інвестиції у пріоритетні галузі місцевої економіки та зайнятості населення.
04 Вересня, 2020 р., 12:34
Три договори про співробітництво територіальних громад на предмет фінансового утримання закладів позашкільної освіти в п’ятницю, 4 вересня, закріпили підписами голова Радивилівської ОТГ М.Карапетян та голова сусідньої Крупецької громади В.Мошкун.  У процесі співпраці сторони зобов’язалися будувати свої взаємовідносини на принципах законності, рівноправності та відповідальності за результати.
01 Вересня, 2020 р., 18:07
І треба ж було такому трапитися. Після майже піврічного перебування в умовах карантину на самому порозі осені нашу громаду, як і весь район, накрила ще й «червона зона» - найвищий рівень темпів виявлення нових коронавірусних хворих. Батьки учнів, і без того заплутавшись – до яких форм навчання готувати дітей – зовсім розгубились. Що вже казати про вчительські колективи: де ж це бачено, щоб Першовересень, День знань – без учнів, святкових лінійок, дитячого гамору в класах та коридорах?! Але маємо те, що маємо…
01 Вересня, 2020 р., 09:37
Радивилівська міська  рада Радивилівського району Рівненської області (Організатор земельних торгів) відповідно до пункту 1 статті 122, статей 135, 136 Земельного кодексу України, рішення  Радивилівської  міської  ради Радивилівського району Рівненської області від 04.08.2020 № 1086 «Про включення до Переліку земельних ділянок право оренди на яких пропонується для продажу на земельних торгах (у формі аукціону) »  проводить відбір виконавця земельних торгів з продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності для ведення  особистого селянського господарства сільськогосподарського призначення :
31 Серпня, 2020 р., 17:49
Дорогі школярі! Шановні педагоги! Прийміть найщиріші вітання з Днем знань і початком навчального року! Цей день хвилюючий і незабутній, хоча зустрічаємо ми його в особливих, карантинних умовах. У регіонах або окремих районах, де визначено «зелений», «жовтий» та «помаранчевий» рівні епідемічної небезпеки, відвідування закладів освіти дозволено у звичайному режимі. До того ж, школи мають стежити за дотриманням учнями та працівниками соціального дистанціювання, правил гігієни, використанням засобів індивідуального захисту та уникненням скупчень. Натомість у «червоних» зонах, куди, починаючи від 24 серпня, потрапив увесь Радивилівський район, введено двотижневий карантин, а тому навчання відбуватиметься лише дистанційно. Однак, День знань приходить в кожну родину довгоочікуваним святом, адже освіта – важлива опора, крила, які дають змогу летіти високо вгору, щоб досягти найбажанішої мети в житті. Усім, хто 1 вересня сяде за книги, аби здобувати знання, бажаю успіхів, натхнення, жаги до знань та нестримної волі до перемоги. Особливо хочу привітати зі святом дорогих першокласників. Нехай перші ваші кроки дорогою знань стануть міцною основою подальшого навчання та саморозвитку. Особливим цей навчальний рік стане і для наших випускників. Попри всі непрості виклики, які нині стоять перед вами, нехай цей фінальний рік у школі стане роком нових досягнень, відкриттів та особистих звершень, а життя виставляє лише гарні оцінки. Багато вже зроблено в напрямку до забезпечення наших наймолодших жителів якісною освітою та дошкільним вихованням, проте ми не зупиняємося на досягнутому. Попри те, що розпочинаємо цей навчальний рік у дистанційному форматі, нехай шкільний дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день та в успіх розпочатих справ! Міський голова М.Карапетян
31 Серпня, 2020 р., 16:35
Сьогодні минуло чотири роки, відколи у наше містечко прилинула страшна і сумна звістка про загибель на сході України учасника АТО Владислава Шемуровського.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних