Сторінка на стадії наповнення.

26 Липня, 2024 р., 09:32
Відповідно до статей 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» Радивилівська міська рада повідомляє про оприлюднення з 25 липня 2024 року в мережі Інтернет за адресою:https://radyvylivrada.gov.ua/news/1721975947/проєкту регуляторного акта «Про затвердження Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення на території Радивилівської міської територіальної громади Дубенського району Рівненської області» та аналізу його регуляторного впливу з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань.
25 Липня, 2024 р., 16:36
Він загинув 20 липня 2024 р. на Донеччині внаслідок артилерійського обстрілу противника.
25 Липня, 2024 р., 14:27
Радивилівською міською радою організовано доїзд та транспортне забезпечення родин до місця Прощі.
24 Липня, 2024 р., 21:01
Останній свій бій воїн провів на Донеччині. Життя командира обслуги міномета Василя Ладюка обірвалось від поранень внаслідок артилерійського обстрілу противника 20 липня 2024 р.
24 Липня, 2024 р., 14:25
Його життя обірвалось від поранень внаслідок артилерійського обстрілу противника 20 липня 2024 р. Сум і біль. Скорбота у нашій громаді.
24 Липня, 2024 р., 14:23
Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття.
23 Липня, 2024 р., 19:12
Вона, до того ж, виконує функції секретаря Координаційної ради для ВПО при Дубенській РВА, сприяючи в реалізації захисту прав та інтересів вимушених переселенців на місцях їх нового прихистку. Приватна підприємиця, в Радивилові уже понад два роки, майже з перших днів повномасштабної війни.
23 Липня, 2024 р., 18:56
Це соціальна послуга, що впроваджується для дітей, чиї батьки опинилися у скруті та тимчасово не можуть належно доглянути сина чи доньку. Патронатний вихователь і його помічник дають дітям необхідну підтримку та відчуття стабільності в кризовий етап їх життя.
23 Липня, 2024 р., 10:40
Сапер інженерно-саперного відділення Мацюк Віталій Миколайович загинув від ворожого обстрілу 23 липня 2022 року в районі населеного пункту Берестове, що на Донеччині.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних