До відома депутатів міської ради!

12 листопада 2021 року о 15.00 год. в залі засідань міської ради по вул.Парковій,5 у м.Радивилів  відбудеться позачергова 18 сесія міської ради восьмого скликання. 

Увага, буде припинено електропостачання !!!

З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.

Чи підлягає перевірці одноразова (спеціальна) добровільна декларація

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до п. 15 підрозділу 94 розділу ХХ Податкового кодексу України (далі – Кодекс) одноразова (спеціальна) добровільна декларація підлягає перевірці у спеціальному порядку.

Єдиний податок є важливим джерелом наповнення місцевих скарбниць

Протягом січня-жовтня поточного року платники Дубенського району забезпечили надходження єдиного податку в сумі 98,8 млн гривень. Вказана сума перевищила надходження за аналогічний період 2020 року на 9,5 млн грн або на  10,6 відсотків.

Як отримати житло або грошову компенсацію від держави? Послуги на Гіді

Гід з державних послуг підкаже, як отримати житло або грошову компенсацію від держави для різних категорій громадян: дітям-сиротам, внутрішньо переміщеним особам, учасникам антитерористичної операції або шахтарям.