29 Грудня, 2021 р., 09:16
Радивилівська ДПІ Головного управління ДПС в Рівненській області інформує, що з 01 серпня 2020 року в Україні діє система розрахункових операцій засобами програмних реєстраторів розрахункових операцій (далі - ПРРО).
28 Грудня, 2021 р., 11:34
Наглядова пробація — це здійснення наглядових та соціально-виховних заходів щодо осіб, засуджених до покарань у виді позбавлення права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, громадських робіт, виправних робіт; осіб, яким покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк замінено покаранням у виді громадських робіт або виправних робіт; осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням, звільнених від відбування покарання вагітних жінок і жінок, які мають дітей віком до трьох років, а також направлення засуджених до обмеження волі для відбування покарання до виправних центрів.
25 Грудня, 2021 р., 12:24
Відповідне рішення депутати підтримали в п'ятницю, під час засідання чергової, 23-ї сесії міської ради.
24 Грудня, 2021 р., 16:12
ПОСВІДЧЕННЯ ТА НАГРУДНІ ЗНАКИ «МАТИ-ГЕРОЇНЯ» СЬОГОДНІ ВРУЧАЛИ У МІСЬКІЙ РАДІ БАГАТОДІТНИМ ЖИТЕЛЬКАМ РАДИВИЛОВА – ГАЛИНІ ВАСИЛІВНІ ДУЛІ ТА ГАЛИНІ ЯРОСЛАВІВНІ КОТИК.
24 Грудня, 2021 р., 16:10
Дубенська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до п. 9 підрозділу 94 розділу ХХ Податкового кодексу України (далі – Кодекс) для цілей одноразового (спеціального) добровільного декларування декларант має розмістити кошти в національній та іноземній валютах у готівковій формі та/або банківських металах на поточних рахунках із спеціальним режимом використання в банках України (далі - спеціальні рахунки) до подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації.
24 Грудня, 2021 р., 16:09
Радивилівська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області інформує про можливість повернення помилково та/або надміру сплачених грошових зобов'язань і пені. Це передбачено наказом Міністерства фінансів України від 11.02.2019 №60 «Про затвердження Порядку інформаційної взаємодії Державної податкової служби України, її територіальних органів, Державної казначейської служби України, її територіальних органів, місцевих фінансових органів у процесі повернення платникам податків помилково та/або надміру сплачених сум грошових зобов’язань та пені» (із змінами та доповненнями).
24 Грудня, 2021 р., 09:09
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання. 
23 Грудня, 2021 р., 09:33
З початку року місцеві бюджети Дубенського району  отримали 67 мільйонів гривень плати за землю. Цьогорічні показники земельного податку перевищили надходження  минулого року на 300 тис гривень.
23 Грудня, 2021 р., 09:32
Одним з основних напрямів діяльності Дубенського відділу по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Рівненській області залишається робота з недопущення та погашення податкового боргу. Особлива увага приділяється також і так званим «тисячникам», тобто платникам, які мають борг до 1000 гривень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних