Що необхідно знати новоствореному підприємцю

Реєстрація суб’єктом підприємницької діяльності покладає певну відповідальність на громадянина. Незнання закону не звільняє громадянина від відповідальності за його порушення.

КВІТИ - В ПОДАРУНОК МІСТУ!

БІЛЬШЕ СТА КУЩІВ ЖОВТОГАРЯЧИХ ХРИЗАНТЕМ ПРЕЗЕНТУВАЛА ДЛЯ ПОТРЕБ МІСЦЕВОГО БЛАГОУСТРОЮ ЖИТЕЛЬКА РАДИВИЛОВА. ЇЇ ДБАЙЛИВІ РУКИ ВИРОСТИЛИ І ПОДАРУВАЛИ ГРОМАДІ СТІЛЬКИ КВІТУЧОЇ КРАСИ, ЩО ВИСТАЧИЛО НА ЦІЛИЙ БУЛЬВАР. ІНІЦІАТОРКА ДОБРОЇ СПРАВИ Є ПРИКЛАДОМ ТОГО, ЯК ГРОМАДСЬКІ ІНІЦІАТИВИ ЗМІНЮЮТЬ ПРОСТІР ДОВКОЛА НАС.

Увага! Буде припинено електропостачання!!!!

З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.         

Мобільний сервісний центр МВС знову надаватиме послуги в Радивилові

В середу  13 жовтня 2021  року на прилеглій території КП «Комунальник» за адресою  м. Радивилів, вул. Кременецька, 52  з 11.00 до 17.00 год. буде надавати послуги мобільний  сервісний  центр Регіонального сервісного центру МАС України в Рівненській області

Зміни до Податкової декларації з податку на прибуток підприємств

Дубенський відділ камеральних перевірок управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Рівненській області інформує, що Державна податкова служба України у листі від 27.09.2021 № 21953/7/99-00-21-02-01-07 надала роз’яснення щодо змін до Податкової декларації з податку на прибуток підприємств.

Сплата майнових податків обов’язкова

Дубенська ДПІ Головного управління ДПС у Рівненській області  нагадує про необхідність усіх власників та користувачів земельних ділянок, нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки та транспортних засобів,  якими не сплачено вищевказані майнові податки, терміново сплатити податкові зобов’язання з податку на майно, визначені в податкових повідомленнях-рішеннях.   

МУЗИЧНИЙ ЖОВТЕНЬ В РАДИВИЛОВІ

КОНЦЕРТ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ МУЗИКИ - НА ГОЛОВНІЙ ПЛОЩІ РАДИВИЛОВА - ВЛАШТУВАЛИ ВИКЛАДАЧІ ТА ВИХОВАНЦІ МІСЬКОЇ ДИТЯЧОЇ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ. ЗІГРАЛИ КРАЩІ ХІТИ КЛАСИЧНОЇ ТА СУЧАСНОЇ МУЗИКИ