ЛЮДИ ДОБРА ТА МИЛОСЕРДЯ: У ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ПРАЦІВНИКІВ СФЕРИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Дата: 04.11.2022 14:11
Кількість переглядів: 180

В першу неділю листопада в Україні відзначають день працівника соціальної сфери.

Фото без опису

Робота в сфері соціального захисту потребує професіоналізму, досконалого знання законодавчої бази, що постійно змінюється, уважності, сумлінного виконання обов’язків.

Але найголовніше - добросердечності, витримки та терпіння вислухати кожного і допомогти у складній ситуації.

Про це сьогодні зазначив Радивилівський міський голова Микола Карапетян, відзначаючи з нагоди професійного свята працівників соціальної сфери.

Його слова вдячності за професіоналізм, щоденну кропітку роботу та добродушність були адресовані кожному, хто працює з літніми людьми, людьми з інвалідністю, з дітьми та сім’ями, що опинились у складних життєвих ситуаціях.

-Випадкових людей у соціальній сфері і справді не буває. Тож нехай все те добро, яке ви віддаєте кожному своєму підопічному, повертається до сторицею, - побажав присутнім міський голова Микола Карапетян напередодні професійного свята.

Обсяги роботи спеціалістів соціальної сфери значно зросли, враховуючи збільшення більш ніж у десять разів кількості сімей, які звернулися за призначенням субсидій на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, а також появу у час війни нових категорій людей, які потребують соціальної підтримки: внутрішніх переселенців, членів сімей загиблих воїнів тощо.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професійний рівень та відповідальність з нагоди професійного свята -Дня працівника соціальної сфери України- квітами, цінними подарунками та Почесними грамотами міської ради було відзначено представників Центру надання адміністративних послуг міської ради, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг); міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також соціальних робітників, які здійснюють обслуговування одиноких громадян похилого віку за місцем їх проживання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних