14 Грудня, 2021 р., 15:53
14 грудня в Україні вшановують тих, побував в епіцентрі ядерного вогню, ліквідовуючи наслідки аварії на Чорнобильській АЕС.
14 Грудня, 2021 р., 11:07
                                         
14 Грудня, 2021 р., 10:25
Цього дня вшановуємо подвиг тих, хто пішов тоді в ядерний вогонь, щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті. Чимало жителів нашого міста, району, виконавши найвищий синівський обов`язок перед рідною землею і рідним народом, – зупинили ескалацію катастрофи, унеможливили її переростання у глобальний винищувальний смерч для всієї України та інших держав.
14 Грудня, 2021 р., 10:01
В МІСЬКОМУ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ УСПІШНО ВІДБУВСЯ ПОКАЗ ВИСТАВИ "БЕЗТАЛАННА" І.КАРПЕНКА-КАРОГО У ТАЛАНОВИТІЙ ПОСТАНОВЦІ БАГАТОРІЧНОГО КЕРІВНИКА ТЕАТРУ, РЕЖИСЕРА-ПОСТАНОВНИКА ГРИГОРІЯ КОМАРА.
10 Грудня, 2021 р., 16:25
ІЗ СЛАВНИМ 90-РІЧЧЯМ СЬОГОДНІ ПРИВІТАЛИ ДОВГОЖИТЕЛЬКУ НАШОГО МІСТА, ВЕТЕРАНА ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАЦІ - ГАЛИНУ КОРНІЇВНУ КАЛЬЧУК.
10 Грудня, 2021 р., 16:24
Під гучні оплески особового складу 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Радивилів, т.в.о. начальника ГУ ДСНС України у Рівненській області, полковник служби цивільного захисту Юрій Корецький вручив почесну відзнаку заступнику начальника 4-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Рівненській області Богдану Гетьману – з нагоди виходу на заслужений відпочинок.
10 Грудня, 2021 р., 14:09
Дубенська ДПІ Головного управління ДПІ у Рівненській області інформує, що після подання громадянином одноразової (спеціальної) добровільної декларації автоматично відкривається інтегрована картка платника за відповідною територією та в приватній частині Електронного кабінету в розділі «Стан розрахунків з бюджетом» стає доступна інформація з відображенням реквізитів для сплати задекларованих сум збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування з можливим використанням однієї із наявних платіжних систем або згенерованого QR-коду за кодом платежу 11011100.
10 Грудня, 2021 р., 14:08
Упродовж січня-листопада 2021 року на допомогу українським армійцям, платники податків Радивилівщини перерахували до держбюджету 12,1 млн грн військового збору. Сплачені на розвиток та модернізацію української армії кошти на 26,2 відсотки або на 2,5 млн грн перевищують суму військового збору, перераховану впродовж січня-листопада минулого року.
09 Грудня, 2021 р., 21:22
СУЧАСНО ОСНАЩЕНИЙ АВТОМОБІЛЬ ЗБІЛЬШИТЬ ШАНСИ НА ПОРЯТУНОК ПОСТРАЖДАЛИХ В РІЗНИХ КАТАСТРОФАХ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних