захищаючи незалежність й територіальну цілісність України, загинув житель м. Радивилів ВОЙТОВИЧ НАЗАР ІГОРОВИЧ (18.10.2003 – 02.11.2022 р.р.)

Стрілець стрілецького відділення стрілецького взводу Войтович Назар Ігорович був мобілізований на військову службу 26 лютого. Останній бій прийняв біля населеного пункту Білогорівка Сєверодонецького району на Луганщині.

До того, як стати на оборону Батьківщини, один з кращих учнів школи, випускник Радивилівського ліцею №1, талановитий вихованець Радивилівського міського Будинку школяра, Назар Войтович був активним учасником культурно-мистецького життя громади. Відзначився успіхами на різнорівневих конкурсах читців-декламаторів, його серце було сповнене патріотизму та любові до рідного слова.

...Війна обірвала ще одне молоде життя, назавжди перекресливши всі плани, наміри, сподівання.

НАЗАР ВОЙТОВИЧ ПРОЯВИВ МУЖНІСТЬ ГЕРОЇЗМ, СТІЙКІСТЬ ТА РІШУЧІСТЬ.

ДО ОСТАННЬОГО ЗАЛИШАВСЯ ВІРНИМ ВІЙСЬКОВІЙ ПРИСЯЗІ ТА УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДОВІ!

СВІТЛА ПАМ'ЯТЬ ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ, ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ ЙОГО ДУШІ.

Радивилівська міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Сумуємо разом з Вами, розділяємо Ваш біль від непоправної втрати. Ми всі у вічному боргу перед тими, хто віддав життя за вільну й незалежну Україну, за спокій та мир її народу.

Про дату і час прибуття жалобного кортежу з тілом загиблого Героя та проведення чину похорону буде повідомлено додатково.