Легальна реалізація підакцизної продукції додала бюджетам Дубенського району 9,3 млн гривень роздрібного акцизу

Дата: 02.11.2022 16:46
Кількість переглядів: 162

Протягом січня-жовтня 2022 року платниками акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів  до місцевих бюджетів Дубенського району сплачено 9,3 млн грн. Сума сплаченого роздрібного акцизу на 240 тис гривень перевищує аналогічні показники минулого року.   

Фото без опису

Зокрема, цьогоріч протягом жовтня надходження акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизними товарами склало понад 732,9 тис грн.

Щоб убезпечити себе від споживання неякісного алкоголю податківці просять споживачів підакцизної продукції  бути обачними і купувати легальний підакцизний товар,і перевіряти у фіскальному чеку відображену суму акцизного податку.

Нагадаємо, що в умовах дії воєнного стану Державна податкова служба забезпечує контроль за діяльністю суб’єктів господарювання сфери торгівлі, ресторанного господарства та послуг шляхом проведення фактичних перевірок.

Насамперед, перевірки закладів торгівлі та громадського харчування проводяться за скаргами громадян, у яких повідомляється про відмову суб’єкта господарювання у можливості проведення розрахунків за придбані товари (послуги) платіжною карткою, незастосування РРО/ПРРО при здійсненні розрахунків за продаж підакцизної продукції.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних