18 Червня, 2024 р., 16:59
Фіналізація проєкту "Бюджетна партисипація від А до Я" у Радивилівській громаді - це сьогоднішній творчий та інформативно насичений День бюджету.
18 Червня, 2024 р., 13:00
В урочистій атмосфері сьогодні відбулося нагородження талановитих учнів нашої громади, які цьогоріч стали переможцями престижних мовно-літературних конкурсів - ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та XIУ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т. Шевченка.
18 Червня, 2024 р., 12:59
Актуальна в бюджеті участі є подача пропозицій від жителів громади до органу влади за затвердженою формою у визначений спосіб (онлайн, офлайн).
18 Червня, 2024 р., 08:35
У громаді відбувся семінар-навчання з молоддю на тему "Підготовка та управління проєктами", який провела керівниця відділу економічного розвитку інвестицій транспорту та регуляторної діяльності міської ради Орися Сиротюк.
17 Червня, 2024 р., 18:17
Як виявляти та протидіяти кіберзагрозам? Як розпізнавати фішингові атаки й захищати особисті дані та акаунти?  Про це все та набагато більше з питань безпечного кіберпростору молодіжній спільноті сьогодні презентували на об’єднуючому інформативному заході в КЗ "Радивилівський МБК".
16 Червня, 2024 р., 08:44
Батько це фортеця, надійна опора і гарант дитячої безпеки. Лише в батькових сильних руках можна знайти заспокоєння. За його мужністю ховається добре і любляче серце.
14 Червня, 2024 р., 15:38
Тематичний тренінг  про це об’єднав понад 100 представників державних установ, які створюють контент і адмініструють вебресурси. Тут вчилися створювати цифрові продукти доступними.
14 Червня, 2024 р., 15:37
Тоді запрошуємо вас на інформаційний захід – "День бюджету громади"! Дата: 18 червня 2024 року. Час: з 13:00 до 15:00 год.
13 Червня, 2024 р., 11:47
До уваги аграріїв! Найближчим часом розпочнеться період активного збирання сільськогосподарських культур, тому більшість с/г підприємств потребують організації безперервного циклу виробництва при проведенні комплексу польових робіт, проведенні заходів із вирощування та виробництва сільськогосподарської продукції, а також продуктів харчування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних