Підсумували спортивний рік і поставили нові цілі

Рівненщина увійшла у ТОП-5 щодо роботи координаторів реалізації соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України». 1,2 тисячі осіб з інвалідністю взяли участь у різного роду змаганнях. Майже півтори тисячі команд є учасниками проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч».

ГРОМАДА ГОТОВА АКТИВНО ЗАЛУЧАТИ СВОЇХ ЖИТЕЛІВ У БЮДЖЕТНИЙ ПРОЦЕС!

З цією метою експертами Громадське партнерство "За прозорі місцеві бюджети" організовано дводенний тренінг для нашої громади, яка є учасницею проєкту "Бюджетна партисипація від А до Я", в форматі підтримки HOVERLA / проєкт USAID в Україні!

Соціальна допомога для ветеранів та переселенців

У березні 2024 року українська транспортна компанія «Грузар» розпочинає реалізацію програми допомоги найуразливішим сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

Визначення мінімального податкового зобов’язання фізичним особам

Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що Законом України від 30 листопада 2021 року № 1914 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень» для платників податків – фізичних осіб, у яких у власності та/або користуванні (оренді, суборенді, емфітевзисі, постійному користуванні) є земельні ділянки, віднесені до сільськогосподарських угідь, введено поняття мінімального податкового зобов’язання (далі – МПЗ).

Для здійснення незалежної професійної діяльності необхідно стати на облік в податковій службі

Головне управління ДПС у Рівненській області інформуює, що для взяття на облік в контролюючому органі фізичній особі, яка здійснює незалежну професійну діяльність потрібно дотримуватись певної послідовності дій. 

Для платників податків, що надають послуги з перевезень пасажирів

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до пункту 89 частини 1 статті 1 Закону України від 30.06.2021 № 1591-ІХ «Про платіжні послуги», торговець – суб’єкт господарювання (юридична особа або фізична особа, яка здійснює підприємницьку діяльність, незалежну професійну діяльність), який відповідно до договору з відповідним надавачем платіжних послуг (еквайром або іншим) приймає до обслуговування платіжні інструменти для здійснення оплати вартості товарів чи послуг, включаючи послуги з видачі коштів у готівковій формі.