12 Червня, 2024 р., 14:25
Український райдер Назар Парніцький впевнено переміг у кваліфікації юніорського чемпіонату світу зі спідвею SGP2-FIM U21 World Championship Qualification Round, яка відбулася в суботу, 8 червня, у німецькому Людвігслюсті.
11 Червня, 2024 р., 13:31
Так у Рівненській ОВА закликали громади обмежити вуличне світло, а бізнес - відмовитися від підсвічування вивісок, вітрин, сітілайтів. «Відповідний лист направили у районні військові адміністрації та усі тергромади», - повідомили в пресслужбі ОДА.
11 Червня, 2024 р., 11:57
Чому це важливо? Наявність такого інструменту сприяє відкритості влади, забезпеченню довіри між владою і громадою.
11 Червня, 2024 р., 09:35
Виконавчий комітет Радивилівської міської ради відповідно до частини 3 ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України за №555 від 21.10.2022 року «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» оголошує про початок проведення громадських слухань містобудівної документації та стратегічної екологічної оцінки «Детального плану території для будівництва об'єктів автодорожнього сервісу за межами с. Бугаївка на території Радивилівської територіальної громади Дубенcького району Рівненської області», з метою врахування громадських пропозицій:
10 Червня, 2024 р., 15:55
Сьогодні вручено Президентські нагороди (посмертно) - медалі «Захиснику Вітчизни», ордени «За мужність» ІІІ та ІІ ступеня - родинам Віталія Макарова, Миколи Романюка, Дмитра Яремчука, Олександра Петрука, Михайла Шеремети, Романа Чучака і Петра Яковчука з Дубенщини.
07 Червня, 2024 р., 15:45
У четвер, 20 червня, на базі поліклінічного відділення ( 5 кабінет) КНП «Радивилівська міська центральна лікарня» Рівненська обласна станція переливання крові буде проводити забір донорської крові для забезпечення препаратами крові поранених військових у госпіталях області.
07 Червня, 2024 р., 14:59
Незмінним керівником оркестру, його творчим батьком є Леонтій Тимощук, під чиїм деригуванням радивилівський оркестр цьогоріч у березні благодійним гала-концертом відзначив 45-річчя успішної мистецької діяльності.
07 Червня, 2024 р., 13:47
На виконання вимог Закону України про оцінку впливу на довкілля повідомляємо громадськість про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля ТОВ «КМ ЕНЕРДЖІ» (реєстраційний номер справи за даними «ЕкоСистема» - 8037, eko.gov.ua).
07 Червня, 2024 р., 13:43
У громаді тривають літні оздоровчі табори при закладах загальної середньої освіти. Літнім оздоровленням при таборах охоплено 500 здобувачів освіти нашої громади, з місцевого бюджету дітям організовано вітамінізоване харчування.
07 Червня, 2024 р., 13:41
Засідання ради громад при голові Рівненської обласної ради: в роботі бере участь  Радивилівський міський голова Микола КАРАПЕТЯН.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних