29 Березня, 2024 р., 17:15
Це дороговказ, за яким громада розвиватиметься найближчі роки. Сьогодні відбулось громадське обговорення проекту Стратегії розвитку та проекту плану заходів Стратегії на 2024-2027 роки.
29 Березня, 2024 р., 16:15
З робочим візитом у Радивилові сьогодні - Оксана ВІЛЬЧИНСЬКА, яка очолює ГО " Центр ініціатив "Віадук" , і яка є менторкою громади в реалізації проєкту для молодіжних працівників та працівниць «ІМПУЛЬС».
29 Березня, 2024 р., 15:09
З 1 квітня 2024 року ДП «Поліграфічний комбінат «Україна» змінює вартість бланків паспорта громадянина України для виїзду за кордон.
29 Березня, 2024 р., 14:45
Вже вчетверте у громаді проводиться пам’ятна акція із вручення срібних кулонів «Батьківське серце» в форматі реалізації відповідної Проєкту Всеукраїнської військово-цивільної спілки Бойове Братерство України .
29 Березня, 2024 р., 12:55
Жалобний кортеж з тілом Героя прибуде в Радивилів сьогодні, о 14 год.
29 Березня, 2024 р., 09:48
КНП «Радивилівська ЦМЛ» Радивилівська міська лікарня уклало договір з Національною службою здоров’я України (НСЗУ) на надання медичних послуг у 2024 році.
28 Березня, 2024 р., 18:53
СЬОГОДНІ У ГРОМАДІ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ – ДЕЛЕГАЦІЯ З БРОДІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ У СКЛАДІ заступників голови Бродівська міська рада - Олександра Єлиневського, Ірини Олехи, очільниці відділу освіти Бродівської міської ради Наталії Антоненко, директорки Бродівського центру професійного розвитку педагогічних працівників Олени Ткачик, начальника відділу соціального захисту окремих категорій населення Ігоря Гащака, начальниці Бродівського територіального центру соціального обслуговування Марії Гриневич, начальниці інформаційного відділу Бродівської міськради Вікторії Мазур,  начальниці відділу культури, туризму, молоді та спорту Мар’яни Родін.
28 Березня, 2024 р., 16:49
У Збройних Силах України він служив навідником-оператором, був заступником командира бойової машини.
28 Березня, 2024 р., 08:54
Протягом січня-лютого 2024 року за користування надрами для видобування корисних копалин платники податків Дубенського району до бюджетів всіх рівнів сплатили 610 тис гривень рентних платежів. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження цього платежу зросли на 93,2 тис гривень.
28 Березня, 2024 р., 08:50
Головне управління ДПС у Рівненській області інагадує, що мінімальна заробітна плата — це законодавчо встановлений розмір заробітної плати за просту, некваліфіковану працю, нижче якого не може встановлюватися оплата за виконану працівником місячну норму робіт.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних