Землевласники Дубенського району спрямували до бюджету 15,5 млн грн земельної плати

Протягом двох місцяців 2024 року, землевласники та користувачі земельних ресурсів Дубенщини сплатили до бюджетів територіальних громад 15,5 млн гривень, ця сума перевищила надходження січня-лютого 2023 року майже на 4,2 млн гривень або ж на 36,7 відсотків.

Порядок та терміни реєстрації ПРРО

Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що  для реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій суб’єкт господарювання має сформувати в електронному вигляді  Заяву про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за ф. №1-ПРРО (J/F 1316604), яка подається за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків.

Хто має право подати декларацію про майновий стан та доходи від імені платника податків

Головне управління ДПС у Рівненській області роз'яснює, що податкова декларація про майновий стан і доходи заповнюється платником податку на доходи фізичних осіб  самостійно або іншою особою, нотаріально уповноваженою платником ПДФО здійснювати таке заповнення, у порядку, передбаченому главою 2 розділу II «Адміністрування податків» Податкового кодексу України (п. 179.5 ст. 179 ПКУ).

У БАШАРІВСЬКОМУ СТАРОСТИНСТВІ ОСВЯТИЛИ ПАМ’ЯТНУ ДОШКУ ПОЛЕГЛОМУ НА ВІЙНІ ГЕРОЮ - МОХОТОНКУ ІВАНУ ВОЛОДИМИРОВИЧУ (20.05.1984 – 13.03.2022 р.р.)

Її встановили в приміщенні філії Башарівської гімназії, де навчався Іван. Сьогодні, в жалобний день других роковин по загибелі воїна, відбувся поминальний молебень та освячення меморіальної дошки.

Міжмуніципальна співпраця громад – зменшує фінансове навантаження на місцеві бюджети

Міжмуніципальне співробітництво сьогодні – це актуальна вимога сучасності та інноваційна форма діяльності, яка дозволяє громадам вирішувати спільні питання, зменшуючи при цьому фінансове навантаження на свої бюджети.

Світла пам'ять і вічна шана Герою, який віддав життя за незалежність та територіальну цілісність України. МИНАЄ РІК СВІТЛОЇ ПАМ’ЯТІ…

Богдан Сергійович Гордійчук загинув 13 березня поблизу населеного пункту Червонопопівка Сєвєродонецького району Луганської області.