21 Грудня, 2018 р., 09:58
В середу надвечір головна ялинка Радивилова засяяла ілюмінацією, зібравши на центральній площі чимало зацікавлених містян.
20 Грудня, 2018 р., 16:15
На виконання доручення голови обласної державної адміністрації від 16.11.2018, розпорядження голови облдержадміністрації від 16.11.2018 № 818 «Про раду регіонального розвитку при Рівненській обласній державній адміністрації» 27 грудня ц.р. об 11.00 год. в Залі засідань міської ради по вул. Парковій,5 в м.Радивилів відбудуться громадські слухання з питань регіонального та місцевого розвитку, перспективних планів дій на майбутнє. Визначені питання місцевого значення та пропозиції будуть внесені до плану соціально-економічного, культурного  розвитку ОТГ на 2019 рік та до стратегії розвитку Рівненської області.
20 Грудня, 2018 р., 14:32
Святий Чудотворець Миколай завітав до малечі, у кого список заповітних бажань складається не із цукерок, іграшок, або обновок з одягу. Небесний Покровитель огорнув теплом й турботою серця усіх, чия найбільш сокровенна мрія – бути здоровим.
19 Грудня, 2018 р., 12:48
Цьогоріч на Миколая отримали подарунок, про який давно мріяли,  і вихованці  дитячого зразкового духового оркестру Радивилівського міського Будинку школяра. Відтепер колектив не тільки гарно «звучатиме», але й куди більш естетично виглядатиме. За сприяння міського голови М.А.Карапетяна, в бюджеті вдалось викроїти необхідну суму, аби юні музиканти, нарешті, переодягнулись із зношених жилетів-шаровар у нові, сучасні концертні костюми.
19 Грудня, 2018 р., 09:50
Педагоги Радивилівського Будинку школяра організували жителям міста цікаві передноворічні майстер-класи. Напередодні Святого Миколая просто з-за тутешніх стін проліг маршрут у «Різдвяну казку» - саме під такою назвою проходила творча зустріч, усіх, хто захоплюється напрямком «хенд-мейд».
17 Грудня, 2018 р., 18:14
У Радивилівській об’єднаній громаді розпочато активні приготування до зимових свят. Перший дзвіночок, який сповістив про дивовижу новорічної феєрії, яка ось-ось заполонить все довкола, уже виструнчився на засніженому гіллі разом з іншим ялинковими прикрасами. Починаючи з суботи, 15 грудня, працівники бригади з благоустрою міської ради приступили до оздоблення новорічного символу, який стане епіцентром всіх радісних подій в найближчі зимові тижні.
17 Грудня, 2018 р., 16:25
На виїзному семінарі у Радивилові побували голови, секретарі, члени виконавчих комітетів сільських та селищних рад області, які лише нещодавно наважились на перші кроки в напрямку адміністративно-територіальної реформи і нині - в пошуку ефективних способів впровадження на своїх територіях ключових концепцій децентралізації. Головувала на засіданні виконавчий директор Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України Тетяна Грещук.
15 Грудня, 2018 р., 08:39
Ось уже більше тридцяти років не стихає скорботне відлуння Чорнобильських дзвонів, не втрачає своєї гіркоти слід, який залишила після себе та страшна аварія  на четвертому енергоблоці сумнозвісної атомної електростанції.
14 Грудня, 2018 р., 09:24
Про виклики, а також про базові тези, що визначатимуть на кілька років вперед життя радивилівської громади, як і району в цілому, говорили у четвер, 13 грудня. Цього дня у актовій залі Радивилівської школи мистецтв відбулось перше засідання Ради регіонального розвитку.
12 Грудня, 2018 р., 12:12
Оголошення!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних