Увага! Конкурс на визначення виконавця робіт із землеустрою та проведення земельних торгів (аукціону) з продажу права оренди земельної ділянки н

Дата: 07.07.2020 10:33
Кількість переглядів: 653

Фото без описуРадивилівська міська рада  проводить конкурс на визначення виконавця робіт із землеустрою та проведення земельних торгів (аукціону) з продажу права оренди земельної ділянки несільськоггосподарського призначення в м.Радивилів: 

 - земельну ділянку по вул.О.Невського, 73є в м.Радивилів орієнтовною площею 0. 3050 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної , машинобудівної та іншої промисловості (11.02);

- земельну ділянку по вул.О.Невського,73ж в м.Радивилів орієнтовною площею 0. 2100 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної , машинобудівної та іншої промисловості (11.02);

- земельну ділянку по вул.Кременецькій,105 ц в м.Радивилів орієнтовною площею 0.0400га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної , машинобудівної та іншої промисловості (11.02).

- земельну ділянку по вул.О.Невського,8а в м.Радивилів, орієнтовною пдлощею 0.0230 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Пропозиції (вартість послуг, терміни виконання та інше) щодо участі в конкурсі просимо надати в Радивилівську міську раду  по вул.Парковій,5 у м.Радивилів Рівненської облаасті, 35500 до 07.08.2020.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних