08 Січня, 2019 р., 11:29
В четвер, 24 січня 2019 року о 15.00 год. в залі засідань міської ради відбудеться позачергова пятдесят четверта сесія міської ради восьмого скликання.
03 Січня, 2019 р., 15:39
В звязку з виконанням робіт на лінії 04 КВ від ТП 22 м.Радивилів і ТП 70 м.Радивилів буде припинено подачу електроенергії споживачам  міста Радивилова: 
29 Грудня, 2018 р., 12:41
За недотримання мінімальних гарантій в оплаті праці найманим працівникам.
29 Грудня, 2018 р., 09:43
На порозі нового року з приємною місією обидва радивилівських навчально-виховні комплекси  відвідали міський голова М.А.Карапетян та його заступник з гуманітарних питань О.В.Пастух. На загальношкільних лінійках в урочистій обстановці в школи було передано набори посуду, сучасну аудіо-музичну апаратуру, тенісні столи та комплекти для настільного футболу.
28 Грудня, 2018 р., 16:48
Відтепер у Радивилові військоммату немає. Того, що досі тимчасово «квартирував» у приміщенні районної поліклініки. Починаючи з 28 грудня, функції військового комісаріату перейшли до установи, що знаходиться в приміщенні колишнього районного відділення Пенсійного фонду по вулиці Почаївській. Називається вона - «Радивилівський районний центр комплектування та соціальної підтримки».
28 Грудня, 2018 р., 09:50
На виконання доручення голови обласної державної адміністрації від 16.11.2018, розпорядження голови облдержадміністрації від 16.11.2018 № 818 «Про раду регіонального розвитку при Рівненській обласній державній адміністрації» у четвер, 27 грудня, в залі засідань Радивилівської міської ради відбулися громадські слухання з питань регіонального та місцевого розвитку, перспективних планів дій на майбутнє.
27 Грудня, 2018 р., 17:25
Саме з приводу бюджетних змін востаннє у році, що минає, депутати Радивилівської міської ради зібралися на робоче засідання. Хоч порядок денний позачергової, 52-ї сесії складався всього з одного питання, проігнорувати його означало б позбавити фінансових гарантій цілу низку об’єктів соціальної інфраструктури громади, які нині перебувають на етапі обновлення та реконструкції.
27 Грудня, 2018 р., 17:18
Тільки вчора у відділенні денного перебування Радивилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) встановили новорічну ялинку, як вже сьогодні біля неї – перший чудовий подарунок. На потреби пацієнтів з проблемами опорно-рухового апарату, які проходять тут оздоровлення, було презентований сучасний еліптичний тренажер  (альтернативна назва – орбітрек).
27 Грудня, 2018 р., 17:11
В суботу, 22 грудня, завершився розпочатий Кабінетом Міністрів України у лютому поточного року процес передачі земель сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад, які були утворені до 2018 року. Більше восьмиста тисяч гектарів було передано і Радивилівській ОТГ.
21 Грудня, 2018 р., 13:48
У залі засідань Радивилівського районного центру зайнятості  відбулося навчання-тренінг на тему: «Комунікації. Сучасні технології», спікером якого виступив  Іван-Богдан Чорнобай – журналіст, громадський активіст. У своїй лекції з додатковою відеопрезентацією він детально зупинився на важливості використання соціальних мережах як актуального нині майданчика комунікацій влади  з громадськістю.  Присутні, серед яких побувала і секретар Радивилівської міської ради Інна Станіславівна Герасимчук, також  мали можливість ознайомитися з сучасними технологіями створення веб-сайтів та веб-сторінок. Участь в навчанні-тренінгу взяли представники громадських організацій Радивилівщини, місцевих рад району та засобів масової інформації, безробітні. Даний захід організовано за сприяння управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Рівненської обласної державної адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних