Перший товариський матч – на спортивному полі нового покоління

Дата: 03.07.2020 19:08
Кількість переглядів: 937

Фото без описуКарантинне літо-2020,  як продемонструвала сьогоднішня п’ятниця, все ж здатне дарувати дні з радісними подіями. В Радивилові завершили будівництво чергового спортивного об’єкту.  Територія громадського акценту - міський парк відпочинку, де обладнали та урочисто відкрили мультифункціональний майданчик зі штучним покриттям.

Завдяки унікальному атитравматичному настилу, спеціалізованій розмітці, необхідному спорядженню, цей майданчик може використовуватися одразу для шести  ігрових видів спорту, таких як баскетбол, волейбол, міні-футбол, теніс, гандбол, бадмінтон. Саме тому нове поле класифіковано, як багатофункціональне. Цей грандіозний літній подарунок міській молоді, якій до вподоби спорт, мужність, грація та краса і активне дозвілля, за доброю традицією, оздобила червона стрічка на вході. Пам’ятну мить урочистого відкриття майданчика разом із юними футболістами розділив Радивилівський міський голова М.А.Карапетян. Радісну подію не оминули увагою всі ті, чиїми стараннями в громаді вимальовувалась ця сучасна спортивна локація. Після того, як набула довершеного вигляду, вона, без сумніву, стане одним з епіцентрів спортивного життя міста.

- Ще один майданчик ми збудували для молоді, яка любить спорт, проявляє свої таланти у спорті, вболіває за спортивне життя. Цей об’єкт є перехідним, бо розпочали його облаштування ще в минулому році. Тепер ось, коли подолано лінію старту,  ми разом робимо впевнений крок на лінію фінішу. Ви бачите, які комфортні умови тут створено для тренувань,  змонтована огорожа, підведено освітлення, збудовано комфортні місця для вболівальників. Віддаємо цей майданчик у повне розпорядження нашим спортсменам, активним дітям, які можуть тепер відвідувати його кожного дня, - підкреслив очільник Радивилівської ОТГ. І, принагідно, висловив сподівання, що ті, для кого споруджено сучасне багатофункціональне поле, берегтимуть його і не руйнуватимуть. Унікальною особливістю нового спортивного майданчика є  його поліуретанове покриття. Така поверхня має значно довший термін експлуатації,  адже стійка до атмосферних впливів, знижує ризик отримання травм. Реалізація будівництва мультифункціонального  спортивного майданчика в Радивилові стала можливою на умовах співфінансування з державного та місцевого бюджетів, у розмірі 50/50 відсотків. Загальна кошторисна вартість об’єкта - в межах 2 мільйонів гривень.  

Першими випробували на міцність сучасний майданчик вихованці футбольної секції  Радивилівської дитячо-юнацької спортивної школи та команда християнського футбольного клубу «Тріумф», які зіграли товариський матч.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних