Конституція – це джерело права будь-якої держави: 28 червня 1996 року Верховна Рада України ухвалила її найголовніший закон – Конституцію незалежної суверенної України.

Цей день назавжди увійшов в новітню історію нашого суспільства, закріпив демократичні засади, стабілізував правові норми та відносини.

Конституція увійшла у суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність є тими фундаментальними засадами, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Історичний процес прийняття основного Закону, що наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеці, а також значення конституційних гарантій у сьогоденні, напередодні свята обговорили у Радивилівській міській залі. У залі засідань зібралися керівники відділів, працівники апарату міськради, члени її виконавчого комітету.

Було визначено основний акцент діалогу: місцеве самоврядування своїм щоденним завданням вбачає чітку реалізацію демократичних засад, що були закріплені Конституцією України. Від дій кожного з усіх залежить успіх у побудові успішної територіальної громади, успішної країни, якою б пишалися сучасники та майбутні покоління.

Від усього депутатського корпусу міської ради, її виконавчого комітету, з побажаннями  кожній місцевій родині міцного здоров’я, добробуту і затишку виступив перший заступник міського голови В.М.Ісюк. У районних засобах масової інформації та з офіційного веб-сайту міської ради жителів об’єднаної територіальної громади та району із 24-ю річницею Конституції України привітав і радивилівський міський голова М.А.Карапетян.  

«Нехай злагода, мир та добро панують у серцях кожного, а в душі міцніє почуття гордості за нашу Батьківщину, імідж якої ми творимо своїми добрими справами разом з вами! Зі святом вас, з Днем Конституції України!», - адресував очільник територіальної громади її жителям.