До Дня Конституції України

Дата: 26.06.2020 16:32
Кількість переглядів: 866

Фото без описуКонституція – це джерело права будь-якої держави: 28 червня 1996 року Верховна Рада України ухвалила її найголовніший закон – Конституцію незалежної суверенної України.

Цей день назавжди увійшов в новітню історію нашого суспільства, закріпив демократичні засади, стабілізував правові норми та відносини.

Конституція увійшла у суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність є тими фундаментальними засадами, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.

Історичний процес прийняття основного Закону, що наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеці, а також значення конституційних гарантій у сьогоденні, напередодні свята обговорили у Радивилівській міській залі. У залі засідань зібралися керівники відділів, працівники апарату міськради, члени її виконавчого комітету.

Було визначено основний акцент діалогу: місцеве самоврядування своїм щоденним завданням вбачає чітку реалізацію демократичних засад, що були закріплені Конституцією України. Від дій кожного з усіх залежить успіх у побудові успішної територіальної громади, успішної країни, якою б пишалися сучасники та майбутні покоління.

Від усього депутатського корпусу міської ради, її виконавчого комітету, з побажаннями  кожній місцевій родині міцного здоров’я, добробуту і затишку виступив перший заступник міського голови В.М.Ісюк. У районних засобах масової інформації та з офіційного веб-сайту міської ради жителів об’єднаної територіальної громади та району із 24-ю річницею Конституції України привітав і радивилівський міський голова М.А.Карапетян.  

«Нехай злагода, мир та добро панують у серцях кожного, а в душі міцніє почуття гордості за нашу Батьківщину, імідж якої ми творимо своїми добрими справами разом з вами! Зі святом вас, з Днем Конституції України!», - адресував очільник територіальної громади її жителям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних