31 Січня, 2019 р., 12:40
Вчора з робочим візитом у Радивилові побував народний депутат України від Дубенського виборчого округу Олександр Володимирович Дехтярчук.
25 Січня, 2019 р., 16:57
Голокост – це трагедія єврейського народу, яка забрала близько 6 мільйонів невинних життів. Знищені долі, роз'єднані родини – це надто жорстокий урок історії, який потрібно пам'яти для того, щоб запобігти повторення трагедії.
25 Січня, 2019 р., 12:44
Перша робоча зустріч у новому році – і депутати плідно опрацювали більш як два десятки питань з порядку денного. У четвер, 24 січня, відбулась позачергова, 54-та сесія Радивилівської міської ради.
25 Січня, 2019 р., 11:17
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
22 Січня, 2019 р., 18:02
Так вже розпорядилась історія, що упродовж століть наш народ та землі
21 Січня, 2019 р., 14:41
Цими днями свої славні ювілеї зустріли одразу два шанованих жителі нашого міста. Минулої п’ятниці щедрих 70 святковим вензелем вписалися у долю голови Радивилівської районної організації ветеранів, заслуженого працівника соціальної сфери України Василя Андрійовича Бондаря. Тоді ж у колі дорогих серцю людей свої поважні 80 відзначив і Микола Андрійович Дзюбанюк – в минулому директор міжколгоспного комбікормового заводу.
17 Січня, 2019 р., 18:07
Знадобилось всього кілька років, аби радивилівське свято коляди переросло у красиву різдвяну традицію. Такі події, стверджують і учасники, і глядачі, здатні надовго зігрівати людські душі особливим світлом, подібним тому, що ним більш як дві тисячі років тому Вифлеємська зірка сповістила увесь світ про народження Ісуса Христа - Сина Божого.  Завжди на Різдвяні свята у нас весело й гамірно. Не буває так, щоб місцевих ґаздів у ці дні та й не відвідали колядники, щедрувальники чи посівальники. Бо як же інакше? Саме під супровід їхніх побажань-привітань до нас і приходять оті оспівані «три празники в гості». А величним підсумком усієї щедрої низки святкових новорічних звичаїв є фестиваль коляди, який ближче до завершення різдвяних свят організовують у нашій об'єднаній громаді. Як і торік, на сцені міського Будинку культури знову зібралися кращі колядники міста та старостинських округів. У четвер, 17 січня, учасники художньої самодіяльності сіл Дружби, Перенятина, Гаїв-Лев'ятинських, Підзамчого, а також аматори радивилівської сцени, а це і дорослі й діти - усі разом славили Новонародженого Христа у різдвяних піснеспівах, вселяючи тим самим надію та радість у серця присутніх. Хвилюючі емоції та неймовірні відчуття родинного єднання переповнювали кожного, хто не полінувався відвідати Будинок культури та переглянути видовищну різдвяну програму.
16 Січня, 2019 р., 10:58
Учні та педагоги радивилівських загальноосвітніх навчальних закладів згуртували жителів міста видовищними новорічно-різдвяними віншуваннями
11 Січня, 2019 р., 09:26
Українське Різдво неможливо уявити без коляди, без новорічних віншувань та щиросердечних побажань на щастя, на здоров’я, на добро. В цьому – наші традиції і, власне, колорит цього свята.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних