16 Січня, 2018 р., 14:33
Прекрасні миттєвості зимових свят ще тривають. А поки живе коляда – житиме й світла традиція віншувати з Різдвом не тільки в кожній хаті,  а і в трудових колективах.
16 Січня, 2018 р., 12:05
Благословив Господь нас діждати року нового, і от знову - в гарному гуморі, при доброму здоров’ї, з пшеницею в кишенях та з колядою на устах аматорські колективи Радивилівської об’єднаної громади  зібрались разом на одній сцені: віншувати усіх з Різдвом Христовим! Минулої неділі у залі міського будинку культури відбувся традиційний  фестиваль колядок. Пресвітлої святкової пори у піснеспівах про народження Ісуса-Дитяти сповіщали народний аматорський хор міського будинку культури та народний академічний хор Радивилівської школи мистецтв, народний аматорський ансамбль "Лелія", народний аматорський ансамбль"Забава", зразковий ансамбль"Барвінок", гурти колядників сіл Дружба, Підзамче, Перенятина, Га­їв-Лев'ятинських, дует у складі Марії Пицури та Анжели Андріюк з с.Немирівка. В ролі Ангела-ведучої виступила вихованка вокального ансамблю будинку культури Віталіна Горопаха. Усі мали змогу переконатися, яка різноманітна та яскрава Радивилівщина у своїх різдвяних традиціях. Адже ватаги колядників вразили різноманіттям та чисельністю виконаних колядок, різдвяних імпровізацій, новорічних віншувань. Деякі відтворили напрочуд рідкісні та складні у виконанні музичні твори.  На подібні фестивалі хочеться повертатись, аби проникнутися цією дивовижною, живою енергетикою Різдва. Адже коляда, переходячи із покоління в покоління, і є отим чистим джерелом, яке наповняє людські серця добротою й світлом милосердя, тим самим наближаючи їх до Бога.
16 Січня, 2018 р., 12:03
Скрізь панує радість велика! Ці, по-особливому щороку проникає в кожен закуток, де лиш тільки пломенить тепло людських сердець, і є щире бажання прославляти новонародженого Божого Сина. Саме так, у душевнім затишку та піднесенім настрої минулої п’ятниці, 12 січня, проходила щедра різдвяна  гостина, яку організували для своїх відвідувачів бібліотекарі міської центральної бібліотеки. Ті, хто щодня дарують нам безцінне спілкування з книгою, завчасно подбали, аби на різдвяних столах парували повні макітри усілякої смакоти! І наварили й напекли, і почесних гостей запросити не забули. З особливою же шаною приймали у колі запрошених людей праці, які є давніми друзями книгозбірні та, попри поважний вік, не втрачають соціальної активності.
16 Січня, 2018 р., 11:57
Активні приготування до цього святкового вечора тривали, зокрема, і в Радивилівському історичному музеї. А вже у суботу, 13 січня, жителям та гостям міста тут влаштували тематичну етно-вечірку: цікаве, з розмахом, обрядове дійство під назвою «Ой, господарю, господарочку, пусти в хату Маланочку». Головними учасниками цієї яскравої різдвяної забави стали творчі учасники й учасниці міських хореографічних колективів «Калейдоскоп» та «Подих Сходу» (керівник Яна Гуска). Меланкували разом із творчою молоддю також і представники місцевих ЗМІ, а також начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Радивилівської міської ради І.М.Ковалевська, її заступник І.А.Киричук.
12 Січня, 2018 р., 21:10
Прийшли новорічні свята, а з ними не тільки радість в хату, а й клопоти. Нещодавно фахівцями МЦСССДМ проведено перевірку використаних коштів для  новонароджених дітей. Оскільки дані кошти  не всі батьки використовують за призначенням. , а з метою задоволення своїх  потреб. Особливої уваги потребують сім’ ї, які перебувають у складних життєвих обставинах. Адже саме у них  в цей  час,  трапляються випадки коли  кошти витрачаються на святковий стіл та випивку. Але  в основному сім’ ї з новонародженими дітьми проживають в належних умовах і у святковому настрої, діти забезпечені усім  необхідним.
12 Січня, 2018 р., 17:15
Радісну, світлу подію принесла в життя міської громади передсвяткова п'ятниця, 12 січня. У Радивилові відбулось довгоочікуване урочисте відкриття реконструйованого з добудовою ДНЗ ясел-садка№2 "Усмішка". У його просторих, затишних групах пізнаватимуть світ та здобуватимуть ази знань 75 малят.
11 Січня, 2018 р., 11:47
Днями у Радивилівській міській раді побувала делегація на чолі з директором Рівненського центру розвитку місцевого самоврядування Русланом Сивим. За круглим столом міський голова Радивилівської ОТГ М.А.Карапетян, керуючий справами виконавчого комітету міської ради С.В.Гуща, заступник міського голови з гуманітарних питань О.В.Пастух, а також  голова Крупецької сільської ради В.В.Мошкун обговорили один із ефективних методів подальшої взаємодії об’єднаних громад – так зване муніципальне співробітництво.
10 Січня, 2018 р., 11:16
Різдвяні свята знову завітали в кожну радивилівську родину – з тихою молитвою, солодкою кутею, дзвінкою колядою.
05 Січня, 2018 р., 14:54
 05 січня 2018 року Радивилівський міський голова М. А. Карапетян та начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Радивилівської міської ради І. М. Ковалевська відвідали Підзамчівську ЗОШ І-ІІІ ступенів. Педагогічному колективу було представлено нового керівника Підзамчівської ЗОШ І-ІІІ ст. Воронко Людмилу Василівну. Микола Аракелович  вручив подарунки та обладнання для належного ведення навчально-виховного процесу у закладі, зокрема класні дошки. Було висловлено сподівання, що опорна Підзамчівська ЗОШ І-ІІІ ст. досягне значних успіхів в організації навчально-виховного процесу і посідатиме знакове місце і освітянській галузі нашого регіону.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних