15 Квітня, 2024 р., 15:34
За результатами вжитих заходів із погашення податкової заборгованості, за підсумками першого кварталу 2024 року платниками, які перебувають на обліку в податкових органах Дубенського району, сплачено до зведеного бюджету 3,1 млн гривень. Із них державний бюджет отримав 1,7 млн гривень. 
15 Квітня, 2024 р., 15:28
 Головне управління ДПС у Рівненській області звертає увагу, що фізична особа – платник податку, яка має статус внутрішньо переміщеної особи, має право на податкову знижку на суми коштів, фактично сплачених нею протягом звітного року, у вигляді орендної плати за договором оренди житла – квартири чи будинку, відповідно до п.166.9 ст. 166 Податкового кодексу України.
15 Квітня, 2024 р., 09:34
У ЗСУ існують спеціалізовані підрозділи, завданням яких є стратегічне забезпечення бойових бригад. Саме таким є 228 окремий батальйон логістики. Які виклики стоять перед ним, які в нього існують потреби? Чи можна долучитися до підрозділу та служити за своїм фахом? Розкажемо в сьогоднішній публікації!
14 Квітня, 2024 р., 17:50
Сьогодні на міському стадіоні "Колос" відбувалися перші зональні змагання в рамках Відкритого кубку Дубенщини на підтримку ЗСУ.
13 Квітня, 2024 р., 09:04
Загинув на бойовому чергуванні, в результаті нещасного випадку – трагічної ДТП на одному з блокпостів Хмельниччини. До військової служби був призваний 5 березня 2022 р. на підставі Указу Президента України «Про загальну мобілізацію». Разом із тисячами інших захисників в перші дні війни Анатолій Якович був задіяний до виконання завдань для оборони України.
12 Квітня, 2024 р., 17:25
Сьогодні відбувся перший навчальний модуль. На час реалізації проєкту «Активна молодь – сильна громада», який реалізовано Центром Політичних Студій за підтримки HOVERLA / проєкт USAID в Україні.
12 Квітня, 2024 р., 15:38
В Бугаївському старостинстві реалізовано чудову арт-ініціативу! Вихованки художнього відділу КЗ Радивилівської дитячої школи мистецтв під наставництвом Oksana Dudar нанесли патріотичну композицію на зупинці громадського транспорту в с. Бугаївка.
12 Квітня, 2024 р., 15:01
Участь у заході взяли заступник голови Дубенської райдержадміністрації Ірина Кружайло, заступник керівника Дубенської окружної прокуратури Петро Кучерявий, начальники відділів і прокурори окружної прокуратури, керівники правоохоронних органів та начальники служби у справах дітей Дубенського району.
12 Квітня, 2024 р., 14:43
П’ять громад області візьмуть участь у загальнонаціональному проєкті ЮНІСЕФ «Родина для кожної дитини: розвиток сімейного патронату». Це Гощанська, Рівненська, Костопільська, Радивилівська та Вараська. Напередодні відбулася офіційна презентація проєкту, на якій побувала очільниця Служби у справах дітей Радивилівської міської ради Рівненської області Олена Пісарєва.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних