02 Березня, 2020 р., 11:13
Радивилівська міська рада  проводить конкурс на визначення виконавця робіт із землеустрою та проведення земельних торгів (аукціону) з продажу права оренди земельної ділянки несільськоггосподарського призначення в м.Радивилів по вул. Почаївській,1 орієнтовною площю 0.39 га для розміщення та експлуатації будівель та споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (12.04).
27 Лютого, 2020 р., 17:38
У літературній світлиці центральної міської бібліотеки знову почесна гостя:
27 Лютого, 2020 р., 10:03
Наркоманія – важке захворювання, що розвивається внаслідок хворобливої пристрасті до будь-якої наркотичної речовини та супроводжується фізичною і психічною залежністю від наркотику. Наркоманія розвивається стрімко. Важко заздалегідь передбачити,  коли зацікавленість переростає в рабську залежність людини від наркотику. Часто досить 1-3 вживань препарату, щоб з’явилася потреба повторити, щоб зародився нездоланний до нього потяг. 
27 Лютого, 2020 р., 09:51
Позавчора, 26 лютого, у залі засідань Радивилівської міської ради проводив прийом громадян народний депутат України, член Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, голова підкомітету з питань захисту інвестицій в об'єкти будівництва Олександр Васильович Аліксійчук.
27 Лютого, 2020 р., 09:44
Фахівці соціальної сфери  об’єднаних територіальних громад Рівненщини, спільно з представниками управлінь праці та соціального захисту населення райдержадміністрацій області, стали учасниками обласного семінару-навчання в Радивилівському ЦНАПі, що організований департаментом соціального захисту населення Рівненської облдержадміністрації. Цього разу мотивацією для колективного візиту стало вивчення роботи з програмним забезпеченням під назвою «Соціальна громада»: ось уже рік, як фахівці з питань соціального захисту населення Радивилівської ОТГ приймають та опрацьовують документи в електронному вигляді. Навіть найбільш кропіткі справи, як от зокрема, отримання пільг, допомог та субсидій, тепер стали мобільнішими, і таке оперативне оформлення дозволяє скоротити час для прийняття рішення вдвічі швидше - майже на тиждень.
26 Лютого, 2020 р., 11:12
Беззаперечним є той факт, що для кожної людини важлива особиста безпека. Проте вона не можлива без безпеки громади, в якій  проживає особа. Ці поняття є взаємними.
25 Лютого, 2020 р., 12:00
5 лютого 2015 року Верховною Радою України було прийнято Закон України «Про пробацію» – це крок назустріч європейським стандартам роботи з правопорушниками та можливість їх виправлення без позбавлення волі.
25 Лютого, 2020 р., 11:46
«Живи, Кобзарю, в пам’яті людській» - традиційний щорічний конкурс читців-декламаторів Шевченкової поезії відбувся у концертній залі Радивилівської дитячої школи мистецтв. В творчому колі Кобзареве слово зібрало учнів та педагогів загальноосвітніх закладів нашої громади. Оцінювання виступів юних декламаторів здійснювала компетентна конкурсна комісія у складі заступника міського голови з гуманітарних питань О.Пастуха, начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту міської ради І.Ковалевської, вчителя української мови та літератури міського НВК «Школа№2-ліцей», авторки серії поетичних збірок та члена Національної спілки письменників України Г.Гнатюк, заступника директора з культурно-масової роботи КЗ «Радивилівський міський Будинок культури», заслуженого працівника культури України А.Комар, заступника директора з методичної роботи міського Будинку культури Г.Мирончук.
25 Лютого, 2020 р., 09:44
У Радивилові було організовано інформаційний майданчик, де вивчали найбільш прогресивні методи досягнення енергоефективності та енергоощадності в багатоквартирному  будинку.  У залі засідань міської ради відбувся відкритий семінар: до діалогу долучилися голови уже створених  ОСББ м.Радивилова, а також ті, хто ще тільки міркує над перевагами нової формули утримання будинку за головним принципом ОСББ «Свої гроші – своїми руками – на свою власність.»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних