17 Січня, 2020 р., 12:31
У середу, 22 січня, біля пам’ятного знака борцям за волю і незалежність України, що на міському кладовищі, відбудеться громадське зібрання та поминальне богослужіння. Початок – о 12: 00 годині.
15 Січня, 2020 р., 15:52
Чотирьом загальноосвітнім навчальним закладам Радивилівської ОТГ презентували сучасні електронні фортепіано марки «Yamaha» та кольорові принтери. Технічні обнови школам придбані на умовах реалізації державної концепції «Нова українська школа».
13 Січня, 2020 р., 16:12
Випускники Радивилівського НВК «школа№1-гімназія» завіншували працівникам міської ради на щастя, на здоров’я, на плідний рік. В’язанку чудових різдвяних пісень радивилівська молодь завершила знаменитим «Щедриком». У вітальних віршах щедрівники побажали міському голові М.А.Карапетяну нових успіхів і звершень, щоб у співпраці  з командою однодумців вдавалось легко реалізовувати найсміливіші плани та починання. Як велить традиція, за гарне святкове привітання щедрівникам віддячили подарунками!
13 Січня, 2020 р., 11:35
У суботу, 11 січня, в спортзалі Радивилівського НВК «школа№2-ліцей» проходили змагання за кубок міського голови з баскетболу.  
13 Січня, 2020 р., 10:33
В п’ятницю 17 січня 2020 року в приміщенні КП «Комунальник» за адресою  м. Радивилів, вул. Кременецька, 52  з 11.00 до 17.00 год. буде надавати послуги мобільний  сервісний  центр Регіонального сервісного центру МАС України в Рівненській області
11 Січня, 2020 р., 13:07
З благословення Митрополита  Почаївського Владимира, намісника монастиря Свято-Успенської Почаївської лаври, у п’ятницю, 10 січня,  в міському Будинку культури було представлено Різдвяний вертеп за участі вихованців лаврської недільної школи та духовенства монастиря. Благовіствували з Вертепом із Почаєва у нашому місті вперше.
10 Січня, 2020 р., 11:11
У наші серця, оселі і храми всезігріваючим світлом прийшло радісне свято – Різдво Христове.
09 Січня, 2020 р., 15:28
У літературну подорож стежками Григорія Сковороди, які пролягли і через наше місто, коли відомий український філософ і мислитель прямував до Європи,  радивилівців запросила громадська діячка з Харкова, просвітянка і журналістка Вікторія Склярова. У центральній міській бібліотеці за її участю відбувся творчий прийом, під час якого гостя розповіла про дослідництво життя і творчості Григорія Сковороди, організувала пізнавальний екскурс туристичними перлинами міста-мільйонника Харкова, та подарувала у фонд бібліотеки на згадку про різдвяне спілкування укомплектовану збірку листування Г.Сковороди з одним із його найкращих учнів М.Ковалинським. Саме у епістолярній спадщині  митець висловлював найважливіші ідеї, що згодом ставали основою філософських трактатів. Від імені вдячних слухачів виступила міська поетеса та педагог, член Національної спілки письменників України Галина Гнатюк, яка презентувала Вікторії Скляровій добірку авторських видань.  
09 Січня, 2020 р., 14:36
Щороку, аби кожен житель та гість міста зміг відчути особливу атмосферу улюблених зимових свят, Радивилівською міською радою проводиться традиційна тематична акція. Усім приватним підприємцям пропонують прикрасити на новорічний лад вітрини своїх магазинів, а також прилеглу до них територію.В свою чергу, міська рада сприяє у виконанні складних монтажних робіт. Зокрема, для закріплення підвісних світлових гірлянд безкоштовно надаючи автовишку та забезпечуючи під’єднання новорічної ілюмінації до вуличної електромережі. Наскільки кращим в результаті  такої співпраці стає наш Радивилів, приємно споглядати усім, хто ту мешкає. За підведеними підсумками, передноворічну ініціативу міської ради підтримали більшість фізичних осіб-підприємців. На слова щирої подяки заслуговують, зокрема, приватні підприємці Г.Лівінюк, В.Дудій, В.Шевчук, А.Римарчук, В.Морозюк, О.Каючко, А.Карапетян, Л.Кузіч, М.Чучак, ТОВ «Шофар», власники автомагазину «Формула» та магазину «Полоскун», Радивилівське КП «Комунальник».Крім звичного оздоблення магазинних вітрин, ці підприємці подбали ще і про  ефектний есктер’єр та розмістили новорічну ілюмінацію біля своїх бізнес-об’єктів,  Радивилівці також встигли відзначити, яку красу у вечірній час створюють світлодіодні «хвилі» на залізобетонних опорах ЛЕП: цей декор було придбано уже за кошти з місцевого бюджету. Обнову до свят отримала і головна міська ялинка: їй замінили верхівку.
09 Січня, 2020 р., 14:33
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних