24 Квітня, 2020 р., 16:56
Сьогодні, 24 квітня, біля пам’ятної стели ліквідаторам Чорнобильської аварії у міському парку Шевченка відбулося покладання квітів та вінків, участь у якому взяв міський голова М.А.Карапетян. Участь в імпровізованому мітингу взяли представники міської та районної влади, громадськості міста.
17 Квітня, 2020 р., 13:31
Місто впорядковують до свята
17 Квітня, 2020 р., 12:37
У цей  величний і великий день  премудрості та ласки Господньої,    ми відчуваємо  свою причетність до великої таємниці вічного життя, що ми - не самотні на цьому світі, бо з нами - Господь. Хочеться, щоб кожен із нас цінував той величний подвиг Спасителя, який Він здійснив для перемоги життя над смертю, тріумфу добра над злом, світла над пітьмою, віри - над безнадією. Сьогодні наша громада разом із Україною та всім світом протистоїть поширенню загрозливої коронавірусної хвороби. Одним із дієвих засобів проти її поширення є дотримання умов карантину і самоізоляція. Коли ми залишаємося у своїх оселях, то це не через слабкість, а через силу нашої віри, тому що тим самим ми подаємо приклад своїм ближнім, що ми дбаємо про них, і свідчимо про те, що наші оселі також є місцем молитви.
15 Квітня, 2020 р., 16:37
В екстреному порядку продезинфікували усі місця, які могли відвідувати хворі на COVID-19 в Підзамчівському старостинстві
15 Квітня, 2020 р., 14:33
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
15 Квітня, 2020 р., 14:10
Загалом, на радивилівських вулицях їх з’явиться вісім десятків. Вартість однієї менш як 300 гривень.
07 Квітня, 2020 р., 12:58
Наприкінці березня в оновленому адмінприміщенні Немирівського старостинського округу запрацювала «шерифська станція». Спеціально для цих потреб було облаштовано робочий кабінет дільничного офіцера громади.  Вирішенням безпекових проблем жителів Радивилівської ОТГ відтепер займається поліцейський офіцер, старший лейтенант поліції  Ярослав Леонідович Сологуб. 
07 Квітня, 2020 р., 10:06
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
31 Березня, 2020 р., 17:39
На благодійний рахунок комунального некомерційного підприємства «Радивилівська районна лікарня» для того, аби медичні працівники були забезпечені всіма необхідними первинними засобами індивідуального захисту, свій одноденний заробіток переказали і працівники загальноосвітніх закладів та дитсадків, бібліотек та закладів культури Радивилівської ОТГ. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних