ВАЖЛИВІ ПИТАННЯ – НА РОЗГЛЯДІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 27.10.2022 19:48
Кількість переглядів: 354

Сьогодні виконком зібрався на чергове пленарне засідання.

Фото без опису

Під час опрацювання порядку денного було заслухано інформацію про роботу Радивилівської міської ради та її виконавчих органів щодо сприяння мобілізації військовослужбовців в період воєнного часу (доповідав Віталій Воронко, провідний спеціаліст відділу з надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, мобілізаційної, оборонної роботи і охорони праці).

Одноголосною підтримкою погоджено перелік рішень, що стосуються захисту прав неповнолітніх мешканців територіальної громади (доповідала Олена Пісарєва, начальниця служби у справах дітей Радивилівської міської ради). Так, зокрема, двом неповнолітнім мешканцям громади надано статус дітей, позбавлених  батьківського піклування, а також встановлено над ними опіку.

За підсумками доповіді Олександра Олійника, директора КП «Радивилів-тепло»,  ухвалено інвестиційну програму по роботі комунального підприємства, а також погоджено економічно-обгрунтовані тарифи на послуги з централізованого водопостачання від КП «Радивилів –тепло» для населення, бюджетних організацій та інших споживачів.

На сьогоднішній день підприємство обслуговує населені пункти колишнього Радивилівського району (крім м.Радивилів), і востаннє тарифні розрахунки «Радивилів-тепло» змінювало у липні 2021 року.? За цей час суттєво зросли витрати на електроенергію (із  3,30 грн до майже 5 грн на сьогоднішній день), фінансових труднощів у господарській діяльності додають ще і  різке подорожчання запчастин та сервісного обслуговування, нестабільні ціни на паливно-мастильні матеріали. З огляду на ці фактори підприємство вимушене переглянути тарифну сітку, аби, надаючи послуги населенню,  втриматися хоча би на рівні нульової рентабельності.

Такі ж рішення про тарифні зміни підприємством подано на затвердження до сусідніх Крупецької та Козинської сільських рад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних