30 Березня, 2020 р., 15:15
Працівники Радивилівської міської ради перерахували свій одноденний заробіток на засоби індивідуального захисту місцевим лікарям. В сумі це 20 000 гривень - на медичні маски, рукавиці та антисептики.
27 Березня, 2020 р., 15:54
У Радивилівській ОТГ запрацювала так звана «шерифська станція». Для цього в оновленому адмінприміщенні Батьківського старостинського округу облаштували робочий кабінет дільничного офіцера громади.  Вирішенням безпекових проблем її жителів, за аналогом американських шерифів, відтепер займатиметься поліцейський офіцер, старший лейтенант поліції  Ярослав Леонідович Сологуб.  У правоохоронних органах району працює, починаючи від 2013 року.
26 Березня, 2020 р., 14:35
За ініціативи голови Радивилівської міської ради Миколи Карапетяна міською радою  спрямовано одноденну заробітну плату усіх установ та організацій, які фінансуються з міського бюджету, на придбання засобів захисту  для забезпечення стабільної  роботи наших медиків  та безпеки  мешканців громади на благодійний рахунок  КНП "Радивилівська районна лікарня".
26 Березня, 2020 р., 12:25
З 23 березня 2020 року і до завершення карантину система безоплатної правової допомоги призупиняє особистий прийом громадян та надання адресної правової допомоги. У цей період система БПД надаватиме правові послуги дистанційно. Ці заходи передбачені наказом Координаційного центру з надання правової допомоги від 20 березня №128-аг «Про організацію роботи з громадянами на період карантину».
26 Березня, 2020 р., 10:43
Нинішня ситуація з карантином для кожного з нас незвична і неординарна.  Задля боротьби з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19 з 25 березня цього року Уряд нашої держави запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території України на 30 днів, до 24 квітня 2020 року.
25 Березня, 2020 р., 15:43
З метою попередження шахрайства, що здійснюється під виглядом працівників органів соціального захисту і благодійних організацій, пов’язаних з проникненням до житла, використовуючи довірливість осіб пенсійного віку, осіб з інвалідністю, інших соціально незахищених категорій населення надаємо відомості про працівників сектору соціального захисту населення Радивилівської міської ради, які з здійснюють прийом документів в Центрі надання адміністративних послуг міської ради (ЦНАП).
24 Березня, 2020 р., 10:28
З метою запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19)  на території Радивилівської ОТГ , у зв’язку з існуванням загрози для життя та здоров’я людини, відповідно до рішення про тимчасове призупинення виробництва та/або обігу харчових продуктів  Державної служби України  з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 20.03.2020 року № 8 Радивилівська міська рада доводить до відома, що   тимчасово терміном на 10 робочих днів з 20 по 29 березня 2020 року включно призупинити виробництво та/або обіг готових страв власного виробництва приготованих на наступних потужностях операторів ринку харчових продуктів на території Радивилівської ОТГ:
23 Березня, 2020 р., 17:20
У зв’язку із впровадженням карантинних заходів від 12 березня через поширення нового коронавірусу Covid-19, діти  нашої громади не відвідують школи та дитсадки. Але виникла інша проблема. Школярі у цей час безперешкодно розгулюють вулицями міста, у місцях скупчення людей, тим самим нівелюючи вимоги застережних заходів. Зрозумійте: карантин – не шкільні канікули! Карантин якраз і спрямований на те, щоб люди були менш активними, не виходили нікуди. Заради безпеки та здоров’я Ваших дітей, шановні батьки, просимо звернути увагу на обмеження їх перебування на вулицях, ігрових та спортивних майданчиках на території громади під час карантинних заходів. Усвідомлюючи всю серйозність ситуації, Ви повинні свідомо дати оцінку ризику захворіти на небезпечний коронавірус і докласти максимум зусиль, щоб цього не трапилось у нашомій громаді з нашими дітьми. Звертаємося до усіх жителів громади з проханням відповідально поставитися до ситуації з епідемією коронавірусу та не допустити перебування Ваших дітей на вулиці та в людних місцях. Ніхто не знає, що завтра буде. Всі хочуть вірити, що це припиниться швидко, але ніхто не може нічого припустити. Будьмо здорові - бережімо своїх дітей!!!!!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних