06 Лютого, 2020 р., 10:13
У ніч на 28 серпня у Дрогобичі обвалилася частина 4-поверхового житлового будинку. Під завалами опинилися 15 людей, 8 із них загинули. Семеро людей госпіталізували. Серед постраждалих 6-річний хлопчик, двоє дівчаток віком 9 та 12 років, 17-річна дівчина, 19-річний хлопець, а також дві жінки віком 39 та 41 рік. Двоє постраждалих, з них 1 дитина, перебували у важкому стані. Спершу рятувальники повідомляли, що причиною обвалу став вибух газу, однак потім заявили, що вибух малоймовірний. Причиною обвалу стало руйнування середньої несучої стіни підвалу по осі Б, в осях 4-5, яке можливо виникло внаслідок: просідання або руйнування цегляної кладки через низьку марку цегли та розчину, внаслідок значного зволоження та відсутності гідроізоляції та бетонної підлоги, що є в основному наслідком помилок під час будівництва; можливе втручання людей, яке необхідно підтвердити або спростувати спеціальними експертами (судовими) після розбору обвалених конструкцій, які перебувають поверх цієї стіни підвалу». Виконком Дрогобицької  міської  ради просить всіх не байдужих  допомоги постраждалим, оскільки бюджет міста має обмежені можливості. До Радивилівської міської ради звернувся міський голова Дрогобича Тарас КУЧМА з проханням допомогти постраждалим внаслідок трагічного обвалу, надавши посильну допомогу предметами побутової техніки (холодильники, пральні машини, праски і т.п.)
06 Лютого, 2020 р., 09:40
Допомогти, підтримати, поспівчувати – це ті ознаки, якими володіють наші мешканці. Протягом останніх років сформувалася добра традиція допомагати один одному, надавати адресну допомогу, одягати дітей, роздавати дитячі іграшки, солодощі та подарунки.
31 Січня, 2020 р., 16:01
Цьогорічна зима своєю «поведінкою» впевнено нагадує кліматичну осінь. До того ж, аномально теплий січень сприяв тому, щоб на кілька тижнів раніше розпочати  у місті санітарну обрізку дерев. Такі заходи  необхідні для запобігання небезпеки для життя і здоров'я людей, особливо під час небезпечних погодних катаклізмів, а також для продовження життєдіяльності самих зелених насаджень.
31 Січня, 2020 р., 15:59
Прикладом сучасної моделі документального обслуговування громадян за різними моделями  життєвих ситуацій є Радивилівський ЦНАП, відкриття якого відбулось минулоріч у травні. Новостворена структура, яка працює в режимі прозорого офісу, відіграє ключову роль у взаємовідносинах «влада-громада», і, окрім того, дедалі частіше викликає цікавість тих ОТГ, де центри надання адміністративних послуг щойно перебувають на етапі проектних задумів.
30 Січня, 2020 р., 16:19
Радивилівська міська рада  проводить  конкурс з визначення виконавця робіт із землеустрою та виконавця земельних торгів (продаж права оренди) 2 земельних ділянок
30 Січня, 2020 р., 11:13
У Радивилівській ОТГ проводиться цільова кампанія з детінізації зайнятості населення. На виконання доручення Прем’єр-міністра України О.Гончарука, інформаційна декада, спрямована на викорінення неофіційного працевлаштування  у сфері торгівлі товарами та послугами, нині триває по всій Рівненській області.
29 Січня, 2020 р., 15:51
29.01.2020 року відбулася нарада між представниками Радивилівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області та Радивилівського міського центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді за підсумками проведеної роботи, відносно осіб, засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі та осіб, які звільнились з місць позбавлення волі в 2019 році.
29 Січня, 2020 р., 10:01
В рамках акції «Тиждень за здоровий спосіб життя» фахівці Радивилівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели у Радивилівському НВК «школа №1-гімназія» бесіди із учнями 7-х класів на тему: «Цінність життя. Цінності в житті» з метою пропагування здорового способу життя, правильного харчування, формування у дітей відповідального ставлення до себе та друзів.
27 Січня, 2020 р., 17:13
В урочищі Пороховня, що в Немирівському старостинському окрузі, відбулась традиційна щорічна акція скорботи й пам’яті: у Радивилівській громаді сьогодні з з сумом згадували мученицьку загибель жертв Голокосту. На місці масового розстрілу євреїв представники влади об’єднаної територіальної громади, керівництво району та небайдужі жителі міста поклали вінки та квіти.
24 Січня, 2020 р., 14:32
23 січня 2020 року працівники Радивилівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді здійснили виїзд в сім'ї, які опинились в складних життєвих обставинах Немирівського старостинського округу. Під час відвідування сімей було надано індивідуальні консультації та передано гуманітарну допомогу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних