…ПАМ’ЯТАЄМО БІЛЬ І ВТРАТИ ТІЄЇ ВІЙНИ. ЗДОБУВАЄМО ПЕРЕМОГУ У ВІЙНІ ЦЬОГОЧАСНІЙ!

Дата: 28.10.2022 13:16
Кількість переглядів: 190

У 78-у річницю визволення України від німецько-фашистських загарбників Радивилівська громада вшанувала пам’ять всіх полеглих в боях за Батьківщину.

Фото без опису

Традиційно, відбулось покладання квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків героям Другої Світової. На міському Меморіалі Слави пройшло жалобне зібрання за участю голови територіальної громади Миколи Карапетяна, керівників та працівників відділів й структурних підрозділів міської ради, представників ветеранських організацій міста.

До вшанування пам’яті полеглих за волю та свободу Батьківщини долучились начальник Другого відділу Дубенського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Кузьмич, начальник відділення поліції №2 Дубенського районного відділу поліції (м.Радивилів) Юрій Семеренко.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто не повернувся з фронтів Другої Світової та чиє життя обірвалось уже тепер - від рук російського агресора.

- Коли ми з року в рік відвідували це місце, зрошене кров’ю полеглих в боях за визволення нашого міста, району, нашої Батьківщини від німецько-фашистських загарбників, то прагнули одного, аби жахіття війни не потривожило нашу землю знову. Та, на жаль, через понад сімдесятиліття Україна знову протистоїть окупантам у кривавій війні. Цього разу на територіальну цілісність та суверенітет нашої країни посягнули росіяни, - зазначив міський голова.

Гірка статистика: у цьогочасній війні Радивилівщина втратила вже два десятки мужніх воїнів - Захисників. Їх імена назавжди в наших серцях.

...Ми повинні пам’ятати про біль та втрати тієї, вже далекої війни.

І, разом з тим, продовжувати незламне протистояння, щоб перемогти ворога і вибороти своє право на життя під мирним небом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних