В Радивилові відбувся благодійний концерт, мета якого -зібрати кошти для незламних українських захисників. А, отже, наблизити довгоочікувану Перемогу над ворогом!

Аби чергова волонтерська акція принесла щонайкращий результат, на одній сцені свої творчі зусилля об'єднали таланти одразу двох громад: Радивилівської та Бродівської.

Більш як дві години в концертному залі КЗ "Радивилівський МБК" проминули на хвилі позитиву та яскравих емоцій. Вдало підібрані концертні номери несли патріотичну ідею - піснею, танцем, словом. Сповна відтворювали неповторний український колорит та нашу культурну самобутність.

Свої кращі творчі напрацювання продемонстрували дитячі зразкові хореографічні колективи міського Будинку культури Радивилова - "Калейдоскоп" (керівник Яна Гуска), "SOUL ART" (керівник Кароліна Паскаль), зразковий вокальний ансамбль "Барвінок" (керівник Алла Комар), народний аматорський ансамбль танцю"Нюанс", а також вихованці зразкового танцювального ансамблю "Джерельце" з м.Броди (керівник-постановник Ольга Гром'як) .

За попередніми підсумками , від продажу концертних квитків благодійна скринька для потреб військових поповнилась близько на 16 тис.грн.

І юні артисти, їх творчі наставники, і глядачі, - вкотре спільно зробили добру справу, що неодмінно допоможе нашим захисникам ефективно здійснювати на фронті завдання з оборони країни.

Продовжуємо допомагати ЗСУ

Ми – сильні, єдині та прагнемо одного – перемоги над ворогом!