28 Травня, 2021 р., 14:05
В місті триває масштабна робота із озеленення та декорування квітами: яскравими візерунками тягнуться до сонця декоративні сорти сульфіній, що їх придбано Радивилівською міською радою понад сто кущів. Пишними кольоровими ліхтариками вони уже зайняли свої місця на центральній площі Незалежності і милуватимуть око жителів та гостей територіальної громади аж до самих заморозків.
28 Травня, 2021 р., 14:02
Ця технологія вже кілька десятків років успішно використовується в Європі, а віднедавна почала застосовуватися і в Україні. Основні її переваги - швидко, недорого і ефективно.
27 Травня, 2021 р., 18:56
В перший день літа Україна разом із міжнародною спільнотою відзначатиме День захисту дітей. Принагідно до цього свята у залі засідань Радивилівської міської ради відбулась особлива зустріч, результатом якої стали радісні усмішки і щасливі дитячі очі.
27 Травня, 2021 р., 17:31
Напередодні Дня захисту дітей заступниця голови Дубенської районної державної адміністрації Ірина Кружайло відвідала Радивилівський міський центр соціальних служб з благодійною місією від організації МБФ "Можливості",  де вручила подарунки 13 дітям із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Діти вдячні усім за позитивні емоції та щедрі подарунки.
27 Травня, 2021 р., 14:46
Такі звітні  дані щодо стану злочинності та правопорядку подано радивилівськими правоохоронцями під час засідання виконавчого комітету міської ради, яке відбулось у четвер, 27 травня.
25 Травня, 2021 р., 08:57
У кожної дитини своя доля. У кожної людини свій шлях. У когось рівна дорога, а комусь залишається коса стежка, яку потрібно самому вирівнювати протягом усього життя. Трапляється так, що цю стежку малюють своїм дітям власні батьки.
24 Травня, 2021 р., 15:17
Пробація – це система заходів кримінально-правового реагування,  альтернативні покаранню у вигляді позбавлення або обмеження волі. У світі вона існує вже більше 200 років, але для України це відносно нова система, адже Закон «Про пробацію» був ухвалений в 2015 р. Варто зауважити, що пробація – це не покарання, яке застосовується замість позбавлення волі, а система, яка передбачає в тому числі і покарання, альтернативні позбавленню волі. Пробація не означає можливість правопорушнику уникнути покарання.
24 Травня, 2021 р., 14:58
У футбольних баталіях
21 Травня, 2021 р., 11:30
Відповідно до офіційно оприлюднених результатів рейтингу інституційної спроможності і сталого соціально-економічного розвитку малих і середніх громад України з чисельністю населення до 150 тисяч.
21 Травня, 2021 р., 11:28
Стартує конкурсний відбір бізнес-проєктів, для реалізації яких може бути надана фінансова підтримка з обласного бюджету на 2021-й рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних