МАКСИМАЛЬНО ЯКІСНО І ШВИДКО МІСЬКІ ДОРОГИ РЕМОНТУЮТЬ ПОВІТРЯНО-СТРУМЕНЕВИМ МЕТОДОМ. ПРАЦЮЄ СПЕЦТЕХНІКА.

Дата: 28.05.2021 14:02
Кількість переглядів: 607

Ця технологія вже кілька десятків років успішно використовується в Європі, а віднедавна почала застосовуватися і в Україні. Основні її переваги - швидко, недорого і ефективно.

Фото без опису

Відповідно до висновків періодичного технічного діагностування стану дорожнього покриття спеціалістами міської ради, в Радивилові розпочали  поточний ямковий ремонт вулиць з твердим покриттям.

Як зазначив перший заступник міського голови Віктор Ісюк, вибоїни на автошляхах місцевого значення цьогоріч виконують за сучасним повітряно-струменевим методом. Вся робота здійснюється спецавтомобілями, які проводять попереднє очищення пошкодженої  ділянки стисненим повітрям; наносять бітумну  емульсію,  наступний крок – заповнення емульсійно-мінеральною  сумішшю та вирівнювання дорожніх вибоїн сухим  кам’яним матеріалом.

- Відремонтована яма не потребує додаткових поверхневих робіт. Без фрезерування її заповнюють повністю,  суміш надійно проникає у всі мікротріщини. Така технологія ямкового ремонту на міських дорогах вже показала свою ефективність і ощадність, – узагальнив  Віктор Ісюк.

Згідно із характеристиками технічного огляду доріг після осінньо-зимової експлуатації, для ямкового ремонту було визначено чималий перелік міських доріг: вулиці Тихій, Четвертного, Волковенка, Гвардійській, Пісковій, Шкільній, Парковій, О.Невського, І.Франка, Простій, Грушевського, Садовій, Пушкіна, Мазепи, П.Мирного, Маркелова, Кременецькій.

Як зазначили у міській раді, дорожній ремонт вже на завершальному етапі. Щойно впорядкують асфальтовані шляхи, то приступлять до грейдерування вулиць із твердим та щебеневим покриттям.  Повітряно - струменевий  метод  ремонту  найбільш  екологічний  та ефективний серед усіх  інших  методів  для  ліквідації  вибоїн, тріщин,  незначних  просадок, проломів  на  покритті. Дана  технологія  відповідає  усім європейським і  українським  нормам і є значно  дешевшою (приблизно на 20%), ніж традиційний ямковий ремонт доріг.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних