10 Червня, 2021 р., 16:48
В населених пунктах Радивилівської територіальної громади посилено роботу із ліквідації несанкціонованих та неконтрольованих сміттєзвалищ, що становлять еколого-техногенну небезпеку.
10 Червня, 2021 р., 16:46
30 червня 2021 року о 15.00 год. в залі засідань міської ради відбудеться чергова 11 сесія міської ради восьмого скликання. 
09 Червня, 2021 р., 17:59
З робочим візитом сьогодні у Радивилівській міській раді побував народний депутат Верховної Ради України 9 скликання по 154 округу Олександр Аліксійчук.
09 Червня, 2021 р., 10:19
Орієнтуючись на сучасні тенденції у виготовленні містобудівної документації, Радивилівська територіальна громада одна із перших на теренах колишнього району отримала доступ до Порталу державної електронної системи у сфері будівництва. Це дає змогу забудовникам нашої громади отримувати всі необхідні документи на будівництво безпосередньо в місцевих органах містобудування та архітектури, без потреби звернень до відповідних структур теперішнього районного центру в Дубні.
08 Червня, 2021 р., 09:03
Право на  безоплатну первину правову допомогу має будь-яка особа, це -  громадяни України та іноземні громадяни,біженці,  особи без громадянства, чи особи які потребують додаткового захисту,які перебувають під юрисдикцією України, дана  первина правова допомога  гарантується державою.
07 Червня, 2021 р., 19:18
За підсумками голосування депутатами прийнято цільову Програму природоохоронних заходів “Ліси Радивилівської міської ради” на 2021-2023 роки», а також ухвалено «Програму розвитку молочного скотарства та сервісного обслуговування худоби населення Радивилівської ТГ на 2021-2025 роки».
03 Червня, 2021 р., 16:24
Радивилівською міською радою укладено договір із КП «Комунальник» про взаємне співробітництво в напрямку отримання знеособленої інформації з реєстру тергромади. Це дасть можливість підприємству володіти актуальною інформацією про кількість членів того чи іншого домогосподарства, які отримують послуги з водопостачання і водовідведення, вивезення твердих побутових відходів на території громади.
02 Червня, 2021 р., 16:23
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
01 Червня, 2021 р., 17:27
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей та 65-річчя Радивилівського міського Будинку школяра у міському парку відпочинку відбулося величезне свято «Квітни, моя родино», під час якого його вихованці звітували перед громадськістю міста, ділилися із глядачами своїми досягненнями та успіхами, підводили підсумки роботи за увесь навчальний рік, знайомили зі своїми талантами – юними артистами, читцями, музикантами та вокалістами, техніками та майстрами. Це традиція, якої творча родина позашкільного закладу дотримується впродовж багатьох років.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних