У ТИХІЙ ГАВАНІ ДОБРА

Дата: 25.05.2021 08:57
Кількість переглядів: 516

У кожної дитини своя доля. У кожної людини свій шлях. У когось рівна дорога, а комусь залишається коса стежка, яку потрібно самому вирівнювати протягом усього життя. Трапляється так, що цю стежку малюють своїм дітям власні батьки.

Фото без опису

  Але потрібно памятати, що навколо є небайдужі люди, які завжди     готові   прийти на допомогу. Це можуть бути рідні, сусіди, друзі і навіть   незнайомці. Тому озирайтеся  навколо, вітайтеся і дивіться один одному   у вічі – це так важливо!

 Фахівці центру соціальних служб продовжують акцію до Дня захисту   дітей і передають для них одяг. Як важливо вчасно отримати подарунок,   особливо тоді, коли вже призначена опіка, а кошти ще не надійшли. Ось   і костюм на шкільне свято і знову гордо можна стояти серед дітей. А   хтось у такому буде хизуватися на останньому випускному дзвонику.   Мама хвилювалася, що після сімейної трагедії коштів не залишилося. А     син закінчує четвертий клас  і так хочеться, щоб був не гірший інших. І тут   не лише для старшого, а ще й для меншого сина подарунок отримала.

 За всі добрі справи і позитивні дитячі емоції ми дякуємо вам, щедрі благодійники.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних