27 Квітня, 2021 р., 09:28
Початок тижня приніс в Україну  чергову сумну дату Чорнобильської катастрофи: 35-ті роковини від того дня, коли стався вибух на четвертому енергоблоці атомної станції і  сильне радіоактивне випромінювання вразило територію в радіусі 30 кілометрів від місця події.
22 Квітня, 2021 р., 14:16
В приготуваннях  до одного із найбільших християнських свят - Світлого Христового Воскресіння, в Радивилові посиленими темпами виконується графік запланованих робіт із впорядкування території міста.
22 Квітня, 2021 р., 12:04
Соціальна робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах, є одним з пріоритетних напрямів діяльності центрів соціальних служб.
22 Квітня, 2021 р., 11:57
З нагоди пам’ятної дати у Радивилівській територіальній громади заплановано тематичні заходи
21 Квітня, 2021 р., 14:57
Радивилівська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади: начальника відділу – головного бухгалтера відділу бухгалтерського обліку та звітності Радивилівської міської ради
21 Квітня, 2021 р., 10:28
Тридцять кущів декоративних троянд було висаджено в центрі Радивилова. Для акції з благоустрою квіти місту презентував депутат Рівненської обласної ради від партії «Європейська солідарність», екс-депутат Верховної Ради Олександр Дехтярчук. Разом із міським головою Миколою Карапетяном ним було закладено нову трояндову клумбу біля головної сцени на центральній площі Незалежності.
21 Квітня, 2021 р., 10:25
За сприяння депутата Рівненської обласної ради Олександра Дехтярчука в Радивилів надійшли більше ста тридцяти літературних видань від Національної бібліотеки України для дітей.
20 Квітня, 2021 р., 10:28
В Головному управлінні ДПС у Рівненській області інформують, що станом на 01.04.2021 року  платниками податків Рівненщини подано до податкової служби 185456  звітних документів, з них в електронному форматі - понад 88 відсотків. Зокрема, юридичними особами в електронному форматі подано  91%  таких звітів.
16 Квітня, 2021 р., 15:09
У ході місячника благоустрою, на території міського парку імені Т.Шевченка працівниками бригади з благоустрою міської ради цього тижня було проведено величезний комплекс робіт по культурному облаштуванню одного з найулюбленіших місць відпочинку і дорослих, і дітлахів.  А от обсяг утилізованого непотребу, що «підсніжниками» заполонив паркову територію, вимірюється тоннами та тракторними причепами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних