20 Травня, 2021 р., 16:42
Протидія домашньому насильству!!
20 Травня, 2021 р., 11:48
Субота, 29 травня. Програма заходів з нагоди відзначення Дня міста в Радивилові «Радивилів, ти був, Радивилів – ти є, Радивилів – ти будеш навіки»
20 Травня, 2021 р., 11:46
Це – невід’ємна складова загальноміського благоустрою. Весняні дощі підживили молоду зелень, і щоб  Радивилів цієї пори виглядав  естетично,  працівники з благоустрою міської ради проводять обкошування території.
18 Травня, 2021 р., 10:04
БАГАТОРАЗОВІ ПЕРЕМОЖЦІ І ВОЛОДАРІ ГРАН-ПРІ НА МІЖНАРОДНИХ Й ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ФЕСТИВАЛЯХ ТА КОНКУРСАХ ПОКАЗАЛИ СВОЇ НАЙКРАЩІ ТАНЦЮВАЛЬНІ НОМЕРИ.
18 Травня, 2021 р., 10:01
ЯСКРАВІ, ВИСОКОПРОФЕСІЙНІ, ТАЛАНОВИТІ, - ТАКИМИ ПОЧЕСНИМИ СЛОВАМИ ВИЗНАННЯ ЗАСЛУЖЕНО БУЛО ОХАРАКТЕРИЗОВАНО РОБОТУ МИСТЕЦЬКИХ КОЛЕКТИВІВ МІСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІД АВТОРИТЕТНИХ МИСТЕЦТВОЗНАВЦІВ РІВНЕНЩИНИ. В РАДИВИЛОВІ ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ОБЛАСНОЇ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ, ДЕ АМАТОРИ МІСЬКОЇ СЦЕНИ ЗАХИЩАЛИ ПРИСВОЄНІ ЇМ РАНІШЕ ЗВАННЯ «НАРОДНИХ» ТА «ЗРАЗКОВИХ».
18 Травня, 2021 р., 09:54
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
18 Травня, 2021 р., 09:00
У сучасному світі, де так багато зла, зневаги, відчаю та болю є промінці любові та добра. З тих промінців вже можна скласти сонце, яке зігріває дітей щодня.
14 Травня, 2021 р., 16:30
ЗА УЧАСТЮ ЛІКАРСЬКИХ КОМАНД
13 Травня, 2021 р., 21:18
Підведено підсумки  творчого конкурсу «Знай і люби своє!»
10 Травня, 2021 р., 10:47
У РАДИВИЛОВІ ВІДЗНАЧИЛИ 76-ТУ РІЧНИЦЮ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ. ЗА УЧАСТЮ ПРЕДСТАВНИКІВ ВЛАДИ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ВІДБУЛОСЯ УРОЧИСТЕ ПОКЛАДАННЯ КВІТІВ ДО ПАМ’ЯТНИКІВ ТА ОБЕЛІСКІВ ГЕРОЯМ ТІЄЇ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ, ЯКІ ВІДСТОЯЛИ МИР НА НАШІЙ ЗЕМЛІ.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних