Автомобільному транспорту проїзд у міський парк закрито У пріоритеті - безпека пішоходів

З метою запобігання заїзду транспорту на пішохідні зони, парки, сквери, бульвари та інші території загального користування, які потребують забезпечення безпечного руху пішоходів, у квітні минулого року виконавчим комітетом Радивилівської міської ради було прийнято рішення про встановлення обмежувальних елементів благоустрою одразу на шести міських локаціях.

ПРИТЯГАТИМУТЬ ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА ТОРГІВЛЮ У НЕВСТАНОВЛЕНИХ МІСЦЯХ

Аби припинити порушення законодавства щодо фактів реалізації населенню продуктів харчування в необлаштованих для торгівлі місцях, з ініціативи міського голови Миколи КАРАПЕТЯНА відбулась оперативна нарада. До механізму напрацювання чіткого структурного підходу в цьому напрямку долучилися начальник відділу безпечності харчових продуктів Радивилівського управління Держпродспоживслужби

ПЕНІТЕНЦІАРНА ПРОБАЦІЯ – ПОВЕРНЕННЯ В СУСПІЛЬСТВО

08.04.2021 року проведено робочу зустріч з головою Радивилівської міської ради Миколою Карапетяном та начальником Радивилівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Рівненській області майором внутрішньої служби Віктором Гаврилюком.

Як отримати кадастровий номер для ділянки, зареєстрованої до 2004 року?

Якщо ви маєте земельну ділянку, користуєтеся нею, але вона зареєстрована до 2004 року, то швидше за все, повноцінно розпоряджатися ви нею не можете. Це тому, що в неї немає кадастрового номера. Значить, ділянка не внесена в кадарстр.

Увага, буде припинено електропостачання!

З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.

НАЙЧАСТІШЕ ЖИТЕЛІ РАДИВИЛІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПРОСЯТЬ ПРО ДОПОМОГУ В ЛІКУВАННІ ОНКОЛОГІЧНИХ ХВОРОБ

Найбільший відсоток заяв від громадян, які надходять у Радивилівську міську раду,  становлять прохання про матеріальну допомогу. На фоні одиничних звернень про підтримку у вирішенні соціально-побутових проблем та надання допомоги на поховання деяких категорій осіб (які не досягли пенсійного віку та на момент смерті не працювали, не перебували на службі, не зареєстровані у центрі зайнятості як безробітна); левова частина заявників просять виділити їм кошти на боротьбу із хворобами. Найбільше – онкологічними.

У Дубні відбулася дискусія щодо актуальних питань становлення громад Рівненщини

27 березня 2021 року в Рівненському РВ АМУ відбулася платформа керівників територіальних громад області на тему «Актуальні питання становлення ОМС в умовах нового адміністративно-територіального устрою».  Захід організований у рамках проєкту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID.

Увага, буде припинено електропостачання!

З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.