13 Травня, 2021 р., 21:18
Підведено підсумки  творчого конкурсу «Знай і люби своє!»
10 Травня, 2021 р., 10:47
У РАДИВИЛОВІ ВІДЗНАЧИЛИ 76-ТУ РІЧНИЦЮ ПЕРЕМОГИ НАД НАЦИЗМОМ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ. ЗА УЧАСТЮ ПРЕДСТАВНИКІВ ВЛАДИ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ВІДБУЛОСЯ УРОЧИСТЕ ПОКЛАДАННЯ КВІТІВ ДО ПАМ’ЯТНИКІВ ТА ОБЕЛІСКІВ ГЕРОЯМ ТІЄЇ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ, ЯКІ ВІДСТОЯЛИ МИР НА НАШІЙ ЗЕМЛІ.
09 Травня, 2021 р., 11:32
Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері.
09 Травня, 2021 р., 11:10
У ці травневі дні ми відзначаємо День пам'яті та примирення і вшановуємо мужність і відданість тих, хто 76 років тому здобував перемогу над нацизмом.
07 Травня, 2021 р., 14:53
В другу неділю травня Україна відзначатиме тепле і душевне весняне свято – День матері. З цієї нагоди в залі засідань Радивилівської міської ради напередодні було організовано урочистості, під час яких очільник територіальної громади Микола Карапетян привітав та вручив квіти, пам’ятні подарунки матерям Оксані Ковальчук, Людмилі Черняк, Олені Крохмаль, чиї сини загинули, відстоюючи територіальну цілісність України. 
07 Травня, 2021 р., 10:24
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.
06 Травня, 2021 р., 17:44
З приємною місією 6 травня, у день Юрія-Переможця, до радивилівських надзвичайників завітала солідна делегація – міський голова М.А. Карапетян та його заступник О.В. Пастух, перший заступник начальника ГУ ДСНС України у Рівненській області Ю.О. Корецький, голова Дубенської РДА В.В.Пекарський, директор Тернопільського обласного відділення міжнародного центру впровадження програм ЮНЕСКО В.С. Семенюк. начальник 4-го державного пожежно-рятувального загону м. Дубно М.Б. Домарацький, депутат Дубенської міської ради, громадський діяч Л.І.Дудко.
05 Травня, 2021 р., 11:20
Посмішка дитини, наче яскравий промінчик, що доторкається до сердець дорослих відчуттям щастя. Аби у житті малечі, особливо тієї, яка в силу обставин потрапила під кваліфікацію статусних категорій, стало трохи більше світлої радості, службою у справах дітей Радивилівської міської ради напередодні Великодніх свят було організовано благодійну тематичну акцію.
01 Травня, 2021 р., 10:52
У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю всій громаді злагоди і миру! Щиросердно вітаю вас, шановні земляки, із найсвітлішим святом всіх християн – Великоднем! Воскресіння Христове спонукає кожного з нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. У житті кожного християнина Воскресіння Господнє - свято особливо шановане та величне. Ми святкуємо його з відкритою душею і чистим серцем, глибокою надією на перемогу добра, воно нагадує нам про взаємне прощення. У ці дні пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на краще. Тож направимо наші молитви на благі справи і світлі помисли. Нехай многоголосі Великодні дзвони додадуть натхнення в кожне серце для добрих справ, любові та милосердя. Вітаючи Вас із світлим Воскресінням Христовим, щиро бажаю кожному з Вас Господньої милості, підтримки у добрих починаннях, миру та взаєморозуміння кожній родині, добра, радості, благополуччя, миру і спокою в душі, Божого благословення. Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
30 Квітня, 2021 р., 11:35
30 квітня 2021 року відбулося засідання конкурсної комісії на заміщення посади директора Сестрятинської гімназії Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних