14 Березня, 2024 р., 11:09
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що  для реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій суб’єкт господарювання має сформувати в електронному вигляді  Заяву про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за ф. №1-ПРРО (J/F 1316604), яка подається за основним місцем обліку суб’єкта господарювання як платника податків.
14 Березня, 2024 р., 11:00
Головне управління ДПС у Рівненській області роз'яснює, що податкова декларація про майновий стан і доходи заповнюється платником податку на доходи фізичних осіб  самостійно або іншою особою, нотаріально уповноваженою платником ПДФО здійснювати таке заповнення, у порядку, передбаченому главою 2 розділу II «Адміністрування податків» Податкового кодексу України (п. 179.5 ст. 179 ПКУ).
14 Березня, 2024 р., 10:59
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує,  що податкову декларацію  про майновий стан і доходи   подають: 
14 Березня, 2024 р., 08:39
Добровольці - це люди, які свідомо, за покликом серця в скрутний час для своєї держави, стали на захист її суверенітету та територіальної цілісності.
13 Березня, 2024 р., 19:15
Її встановили в приміщенні філії Башарівської гімназії, де навчався Іван. Сьогодні, в жалобний день других роковин по загибелі воїна, відбувся поминальний молебень та освячення меморіальної дошки.
13 Березня, 2024 р., 16:50
Міжмуніципальне співробітництво сьогодні – це актуальна вимога сучасності та інноваційна форма діяльності, яка дозволяє громадам вирішувати спільні питання, зменшуючи при цьому фінансове навантаження на свої бюджети.
13 Березня, 2024 р., 15:27
Радивилівська міська рада на підставі статті 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту» оприлюднює для громадського обговорення проєкти рішеннь Радивилівської міської ради про перепрофілювання закладів загальної середньої освіти, що додаються.
13 Березня, 2024 р., 10:57
Програма спрямована на легкі ремонти індивідуальних житлових будинків, в яких проживають внутрішньо переміщені особи.
13 Березня, 2024 р., 10:35
Богдан Сергійович Гордійчук загинув 13 березня поблизу населеного пункту Червонопопівка Сєвєродонецького району Луганської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних