12 Березня, 2024 р., 08:26
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, що до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку на доходи фізичних осіб (далі – ПДФО) включається, зокрема, дохід від надання майна в лізинг, оренду або суборенду (строкове володіння та/або користування), визначений у порядку, встановленому п. 170.1 ст. 170 Податкового кодексу України (далі – ПКУ). 
12 Березня, 2024 р., 08:12
Родичі загиблих ветеранів війни, Захисників і Захисниць України можуть потребувати допомоги у розв’язанні юридичних питань. Отримати професійну юридичну допомогу можна, звернувшись до системи безоплатної правничої допомоги — це право гарантоване Законом України «Про безоплатну правничу допомогу». Як зазначили у пресслужбі системи БПД, у 2023 році до них надійшло понад 3,1 тисячі звернень членів родин загиблих. У 572 випадках для розв’язання питання доводилось звертатися до суду — допомога зі зверненням до суду також безоплатна.
11 Березня, 2024 р., 17:55
Радивилівську ТГ було відібрано у 30-ку громад з трьох областей України за підсумками участі у проєкті «Активна молодь – сильна громада», який реалізує ГО Центр Політичних Студій за підтримки HOVERLA / проєкт USAID в Україні.
10 Березня, 2024 р., 18:30
Цей ювілей яскраво переплівся з 15-річчям плідної роботи на посаді керівника оркестру Леонтія Васильовича Тимощука.
09 Березня, 2024 р., 15:28
- професійне свято тих, хто здійснює державну політику в галузі земельних відносин і використання земель, веде облік та управління в установленому порядку земельними ділянками тощо.
09 Березня, 2024 р., 15:15
Поезія Т.Шевченка "Думи мої" дала натхнення для створення справжнього музичного хіта. Артисти Артем Пивоваров та Надія Дорофеєва презентували його у 100 день війни.
09 Березня, 2024 р., 14:25
У всі ключові етапи розвитку нашої держави Тарас Шевченко неодмінно стає пліч-о-пліч з українцями.
08 Березня, 2024 р., 10:13
Жінка дарує любов, наповнює наше буття ніжністю і турботою.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних