16 Травня, 2024 р., 17:20
Героя-Захисника, старшого сержанта ЗСУ Сергія Даніщука з с.Башарівка, громада сьогодні зустріла навколішках. Жалобний кортеж проїхав через місто до рідного села Башарівка, останній шлях воїна додому люди встеляли квітами. Сергій Даніщук загинув під час виконання бойового завдання біля н.п.Вільшана Харківської області.
16 Травня, 2024 р., 16:38
Міський голова Микола КАРАПЕТЯН передав воїнам з Радивилова, які сьогодні тримають оборонні позиції на Донецькому напрямку фронту, придбані сучасні антидронові засоби проти російських коптерів, а також портативні зарядні пристрої, які також вкрай важливі у фронтових умовах.
16 Травня, 2024 р., 10:41
Унікальні орнаменти й розмаїття кольорів – українська вишиванка зберігає нерозривний зв’язок поколінь та відображає українську душу. Вона є символом нашої незламності, сили та свободи. Традиційний одяг, який посідає особливе місце в житті сучасного українця. Шануймо й бережімо свою культуру і традиції. Зі святом, з Днем вишиванки!
15 Травня, 2024 р., 20:55
Завтра, 16 травня, в громаду прибуває жалобний кортеж з тілом загиблого під час виконання бойового завдання на Харківщині старшого сержанта Даніщука Сергія Анатолійовича 1983 р.н. Орієнтовний час прибуття жалобного кортежу 13:10-13:20 год.
15 Травня, 2024 р., 09:59
Вітаємо всіх з цим гарним святом з побажаннями єдності , любові і доброти, щоб всі були живі і здорові!
14 Травня, 2024 р., 20:50
У другу неділю травня в Україні традиційно відзначається День матері, - коли кожній неньці з особливими трепетом адресуються душевні слова подяки за дар життя, турботу і тепло люблячого серця. А сьогоднішнього дня найщиріші слова підтримки та шани були сказані матерям загиблих військовослужбовців – жінкам особливої долі, які знайшли в собі мужність благословити своїх синів на захист рідної землі.
14 Травня, 2024 р., 16:23
Відбулось перше засідання ініціативної групи за участю Олександра Пастуха, Сергія Гущі, Ірини Ковалевської, Софії Бугайкіної, Вaсиля Taбінського.
14 Травня, 2024 р., 11:39
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання. 
13 Травня, 2024 р., 08:57
Схиляємо голови перед мужністю та героїзмом Захисників і Захисниць, які захищали територіальну цілісність і незалежність Української держави. Пам’ятаємо!
12 Травня, 2024 р., 09:20
Низький уклін кожній мамі за любов і доброту серця, за терпіння і щоденну турботу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних