13 Березня, 2024 р., 15:27
Радивилівська міська рада на підставі статті 32 Закону України «Про повну загальну середню освіту» оприлюднює для громадського обговорення проєкти рішеннь Радивилівської міської ради про перепрофілювання закладів загальної середньої освіти, що додаються.
13 Березня, 2024 р., 10:57
Програма спрямована на легкі ремонти індивідуальних житлових будинків, в яких проживають внутрішньо переміщені особи.
13 Березня, 2024 р., 10:35
Богдан Сергійович Гордійчук загинув 13 березня поблизу населеного пункту Червонопопівка Сєвєродонецького району Луганської області.
13 Березня, 2024 р., 08:45
Старший солдат Мохотонко Іван Володимирович був учасником АТО, в 2015-2016 роках перебував на передовій у зоні антитерористичної операції.
12 Березня, 2024 р., 17:50
Сьогодні з робочим візитом у Бродівській громаді побували заступник міського голови Радивилівської територіальної громади Олександр Пастух, керуючий справами виконавчого комітету Радивилівської міської ради Сергій Гуща та керівники профільних напрямків Ірина Ковалевська і Орися Сиротюк.
12 Березня, 2024 р., 14:40
З метою підвищення надійності електропостачання та запобігання аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання. 
12 Березня, 2024 р., 08:51
Головне управління ДПС у Рівненській області нагадує, як поновлюється реєстрація платника єдиного податку після закінчення процедури адміністративного або судового оскарження рішення контролюючого органу про анулювання реєстрації платника ЄП – ФОП, у разі прийняття рішення на користь такого платника.
12 Березня, 2024 р., 08:44
Головне управління ДПС у Рівненській області інформує, що відповідно до абзацу першого пункту 286.5 статті 286 Податкового кодексу України (зі змінами та доповненнями, далі - ПКУ) нарахування фізичним особам сум плати за землю проводиться контролюючими органами (за місцем знаходження земельної ділянки, у тому числі право на яку фізична особа має як власник земельної частки (паю), які надсилають платнику податку у порядку, визначеному статтею 42 ПКУ, до 01 липня поточного року податкове повідомлення-рішення про внесення податку за формою, встановленою у порядку, визначеному статтею 58 ПКУ, разом із детальним розрахунком суми податку, який, зокрема, але не виключно, має містити кадастровий номер та площу земельної ділянки, розмір ставки податку та розмір пільги зі сплати податку.
12 Березня, 2024 р., 08:43
За січень-лютий 2024 року платниками податків Радивилівщини сплачено 36 млн гривень податку на доходи фізичних осіб.
12 Березня, 2024 р., 08:27
Головне управління ДПС в Рівненській області інформує суб’єктів господарювання, які мають намір зареєструвати програмний реєстратор розрахункових операцій, що вони мають перебувати на обліку в податковій службі. Також на обліку має перебувати господарська одиниця, де буде використовуватись ПРРО, про яку суб’єкт господарювання повідомляє контролюючий орган відповідно до вимог п. 63.3 ст. 63 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями за формою № 20-ОПП).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних